Περίπου 30 Ιρακινοί πιλότοι, συνάδελφοι του αγνοούμενου πιλότου συναδέλφου τους, στο σημείο των ερευνών στην ευρύτερη περιοχή των Μηλιωτάδων – Μετά από συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία, συμμετέχουν στις έρευνες στην περιοχ

1 Φεβρουαρίου 2021
11:32
Κανένα σχόλιο

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των Μηλιωτάδων για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού αεροσκάφους που αγνοείται από χθες το μεσημέρι.

Στο σημείο έφτασαν περίπου 30 Ιρακινοί πιλότοι, συνάδελφοι του αγνοούμενου χειριστή από την ιδιωτική σχολή εκπαίδευσης πιλότων που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στην Κοζάνη και απευθύνεται κυρίως σε χειριστές από τη Μέση Ανατολή.

Μετά από συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία, συμμετέχουν στις έρευνες στην περιοχή.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, της Πολιτικής Προστασίας και εθελοντές με τζιπ 4×4 ερευνούν μέσα στο δάσος και σε δύσβατες πλαγιές στο Μιτσικέλι.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της χαμηλής νέφωσης δεν είναι δυνατή η βοήθεια εναέριων μέσων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.