X. Zευκλής: “Τέσσερα έργα οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού ύψους 3.695.000 ευρώ που αφορούν το δήμο Βοΐου από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας”

2 Φεβρουαρίου 2021
18:49
Κανένα σχόλιο

 

Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τέσσερα έργα που αφορούν την περιοχή του Δήμου Βοΐου, συνολικού προϋπολογισμού 3.695.000 ευρώ.
Πιο αναλυτικά πρόκειται για τα έργα που αφορούν ,
Α) Την Βελτίωση της οδού Φράγματος Σισανίου έως και την Ιερά Μονή της Παναγίας. Προϋπολογισμού 720.000 ευρώ
Β) Την Επισκευή και συντήρηση του δρόμου από την Τ.Κ Δαφνερού προς τα όρια του Νομού Γρεβενών (Δαφνερό- Μικροκλεισούρα).
Προϋπολογισμού 718.000 ευρώ
Γ)Την επισκευή και συντήρηση της δημοτικής οδού από Ε.Ο. Κοζάνης – Ιωαννίνων προς Σιάτιστα θέση « Μπούνος».
Προϋπολογισμού 472.000 ευρώ
Δ) Την επισκευή και συντήρηση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της περιοχής του Δήμου Βοΐου.
Προϋπολογισμού 1.785.000 ευρώ.
Ευχαριστούμε την Περιφερειακή αρχή για το ενδιαφέρον που δείχνει για το οδικό δίκτυο του Δήμου μας το οποίο είναι τεράστιο και χρήζει πολλών παρεμβάσεων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.