Ορθά – Κοφτά – Μελετημένα νοσοκομείο; Τι είναι αυτό; (Γράφει ο Κ. Καρακάσης)

3 Φεβρουαρίου 2021
12:05

 

Μπορεί να κάνεις δουλειά και να μην πληρωθείς !

Αν όμως κάνεις κάποιο λάθος, το πληρώνεις. !!

Ισχύει για τους πάντες, αλλά άλλος το πληρώνει με λίγα και καυχιέται : φτηνά την γλύτωσα και άλλος το πληρώνει ακριβά : και συνεχίζουν να πληρώνουν οι απόγονοι μέχρι και 7ης γενιάς και βάλε, σε πολλούς τομείς. Τι θα πληρώσει ο κάθε βουλευτής ή ο κάθε περιφερειάρχης; Τίποτε. Το πολύ- πολύ την ερχόμενη να πάει σπίτι του. Είναι ήδη οικονομημένος και πέρα βρέχει!!

Τι ισχύει όμως για τους πολίτες ; Θα πληρώσει ο παππούς ; Αυτός πέθανε, ή πεθαίνει. Ο πατέρας ; Λίγο θα βασανισθεί. Εσύ που θα την πληρώσεις παραπάνω από όλους, είσαι εσύ ο διαχρονικά απόγονος. Ξέρεις γιατί ;

Γιατί δεν αντιδράς σωστά !! Ξεσπάς ζωγραφίζοντας ντουβάρια! Γιατί μετά γίνεσαι αδιάφορος ! Έπρεπε τώρα με το θέμα του νοσοκομείου να βάλεις στην περιφέρεια ρόδες και να την σπρώξεις από τον Αϊ-Λια και να φτάσει μέχρι τον Κόμανο και όποια η τύχη της.

Γιατί δεν κάνεις ιεράρχηση των προβλημάτων :

Το λέμε καθημερινά πρώτα ο Θεός, πως πας από υγεία ;

Άλλοι παραβλέπουν τον Θεό και λεν – πως πας από υγεία ;

Όπως και να έχει, η υγεία στην πρώτη γραμμή !

Τι γίνεται όμως με την υγεία ;

Την θάβουν οι ξεροκέφαλοι και τα συμφέροντα, το λιγότερο για πέντε γενεές και τη δολοφονούν. Εσύ τι κάνεις ;

Ασχολείσαι με την κάθε γυμνασμένη Μπεκατώρου ή τον κάθε μάγκα επιβήτορα και το βιολί-βιολάκι.

Μην αντιδράσεις – Δεν βολεύει !

Είναι καλύτερα να έχεις ένα νοσοκομείο που δεν μπορείς να ευκολοπλησιάσεις, δεν μπορείς να παρκάρεις, να σε ξαπλώνουν σε θάλαμο με δέκα κρεβάτια και μια κοινόχρηστη τουαλέτα, να μυρίζεις την εξάτμιση του κάθε αρρώστου, να εισπνέεις τον βήχα του, να ακούς τα ωχ και το κλάμα του, λίγο μαζοχισμός δεν βλάπτει. Θα το συνηθίσεις. Αν δεν σ αρέσει ταξίδεψε για Μποδοσάκειο, πήγαινε εκεί !

Στο κάτω – κάτω εκεί δεν υπάρχει κυτίο παραπόνων. Δεν χρειάζεται, η δομή είναι καινούργια και λειτουργική

Εδώ ;

Δε μπορεί ή κουραστήκες από την πολλή κριτική που κανείς ή πρέπει κάποια ληθαργόμυγα να σε τσίμπησε. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Να ευχηθώ Καλόν ύπνο ;

Δεν νομίζω να το δεχτείς διαχρονικά νέε

Είσαι πολύ ευαίσθητος

Πρόσεξε μόνο μη σε φάνε.

Όσο για μένα με κυνηγούν οι βασανιστικές ερινύες που τον ψήφισα. Το ξέρει καλά και ο ίδιος. Θα ησυχάσω από το κυνηγητό μόνον όταν γίνει το νέο Νοσοκομείο ή όταν μπορέσω και τις στρέψω επάνω του και αποδειχθεί αυτό έμπρακτα. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

Κ. Καρακάσης

3 Φεβρουαρίου 2021

7 σχόλια

  • τετοιος τοπικισμος κατανταει και ενοχλητικος και παραπεμπει σε αλλες εποχες,παρτε το χαμπαρι ειτε σας αρεσει ειτε οχι νοσοκομειο πανεπιστημιακων προδιαγραφων υπαρχει στην δυτικη μακεδονια και λεγετε μποδοσακειο

  • Καλα τα λες κ.Καρακαση, νεα κτιρια χρειαζονται,αλλα και νεες κλινικες.Σκεψου μονο πως η Δυτ.Μακεδονια δεν εχει πνευμονολογικη κλινικη.Τιποτα αλλο.Φυσικα καποιοι φταινε γι’αυτο.Ποιοι ειναι αυτοι;Το αναπαντητο ερωτημα

  • Αφού ο τοπικισμός σας δεν έχει όρια, τότε πρέπει να προταθεί από εσάς και να δρομολογηθεί από τον κ Κασαπίδη, η Περιοχή Εορδαίας να γίνει ξεχωριστός Νομός Εορδαίας (νέα δηλαδή Περιφερειακή Ενότητα Εορδαίας ) με δικού της ανεξάρτητους βουλευτές. Έτσι να διεκδικεί – διαχειρίζεται τους πόρους της σύμφωνα με τα δικά της συμφέροντά και όχι υπό την σκέπη της Κοζάνης που συνεχώς διαχειρίζεται τους πόρους με γνώμονα πάντοτε την δημιουργία θέσεων εργασίας και εσόδων μόνο για την Κοζάνη, όπως για παράδειγμα ύπαρξη χιλιάδων φοιτητών με αντιστοιχία εσόδων περίπου ενός μισθού ανά οικογένεια στην Κοζάνη, καθώς επίσης και χιλιάδων θέσεων εργασίας στο Δημόσιο, υπάλληλοι στο πρώην κτήριο Νομαρχίας, στο νέο κτήριο Περιφέρειας στη ΖΕΠ κλπ.

  • Το πρώτο μέρος της τοποθέτησης βρίσκεται σε απόλυτη αντίφαση με το δεύτερο. Δεν σας νοιάζει ποιος θα πληρώσει για ένα νέο νοσοκομείο, το οποίο τελικά θα είναι άχρηστο, αφού θα ερημώσει ο τόπος. Η αλληλεγγύη των γενεών δεν ίσχυσε στην Κοζάνη. Ενδιαφέρεστε για την αύξηση της σύνταξής σας και τα καλά σας γεράματα. Τα νοσοκομεία είναι καλά, όταν έχουν καλούς γιατρούς. Γι` αυτό τρέχετε Θεσσαλονίκη για τα δύσκολα. Τα Καϊλάρια μας πειράζουν.

  • Κοζάνη και Πτολεμαΐδα ψηφίζετε πελατειακά.
    Καλά να πάθετε.
    Μόνο το παιδί σας να βολευτει.
    Τώρα βολεύεται ο έχων δόντι και βύσμα.
    Οι απλοί ψηφοφόροι χαιρετίσματα!!!
    Last year!!!
    Κάντε συλλαλητήρια τώρα και διαμαρτυρίες με αυτοκίνητα στην πλατεία.
    Το κράτος σας έχει …..ους!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.