kozan.gr: Με πορτοκαλί και μπλε χρώματα φωταγωγήθηκε το Υδραγωγείο Πτολεμαΐδας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2021
18:32

 

 

Ο Δήμος Εορδαίας, σε συνεργασία με το παράρτημα Ν. Κοζάνης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, συμμετέχουν στην εκστρατεία της 4ης Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού, με βασικό σύνθημα «Είμαι … και Θέλω» ( I am and will). Βασικό θέμα της εκστρατείας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας είναι η ατμοσφαιρική ρύπανση. Έτσι, σήμερα Τετάρτη 3/2 λίγο μετά τις 18.00 φωταγωγήθηκε το Υδραγωγείο Πτολεμαΐδας με μπλε και πορτοκαλί χρώμα, βοηθώντας, όπως αναφέρεται, στην «προώθηση και την προστασία της δημόσιας υγείας, για μια πιο υγιεινή και φωτεινή πόλη». Δείτε το βίντεο και φωτογραφία που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος.

 

7 σχόλια

  • Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία από τον Δήμο.
    Συγχαρητήρια στον δήμαρχο γιατί εν μέσω πανδημίας δίνει το στίγμα της παγκόσμιας ημέρας του καρκίνου έστω και με τον τρόπο αυτό.
    Ο δήμος Εορδαίας δεν υστερεί σε δράσεις από άλλες πόλεις,κάτι που έλειπε τόσα χρόνια από την πόλη μας.

  • Επιτέλους στην Εορδαία μας δράσεις αξίες θαυμασμού .Δήμαρχε σου βγάζουμε το καπέλο.Ολα πρέπει να τα έχει η πόλη ακόμη και αυτό δεν υπήρχε τόσα χρόνια.

  • Συγχαρητήρια Δήμαρχε
    Και εν μέσω πανδημίας δεν ξέχασες και με τον τρόπο αυτό να δώσεις το μήνυμα της παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου.
    Ευχαριστούμε όλοι εμείς που βιώνουμε τον καρκίνο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.