Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κοζάνης, το Σάββατο 6/2 και την Κυριακή 7/2

4 Φεβρουαρίου 2021
17:16
Κανένα σχόλιο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις εργασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 11:00π.μ, κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας (covid-19) και με τη χρήση διαδικτύου (τηλεδιάσκεψη).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

  • 00 – 11.15 Αναμονή για συνδέσεις των συμμετεχόντων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
  • 15 – 11.30 Κήρυξη έναρξης εργασιών-ορισμός προεδρείου
  • 30 – 12.30 Χαιρετισμός – ομιλία του Δημήτρη Τζανακόπουλου Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
  • 30 – 13.00 Απολογισμός απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής
  • 00 – 15.00 Χαιρετισμοί-παρεμβάσεις εκπροσώπων τοπικών πολιτικών – κοινωνικών φορέων
  • 15:00 – 15:20 Απολογισμός της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας – ομιλία από τη βουλευτή Καλλιόπη Βέττα
  • 15:30 – Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

Η συνδιάσκεψη θα μεταδοθεί ζωντανά από το f/b: ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το Σάββατο 6/2/2021 και την Κυριακή 7/2/2021 θα πραγματοποιηθεί η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κοζάνης.

Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη είναι μία κορυφαία πολιτική διαδικασία γιατί είναι το ανώτερο πολιτικό όργανο της τοπικής οργάνωσης που αποφασίζει για τη χάραξη πολιτικής στο Νομό και εκλέγει τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή.

Στις διαδικασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης θα παραβρεθούν 254 Σύνεδροι από όλες τις Οργανώσεις Μελών του Νομού οι οποίοι θα συζητήσουν τον απολογισμό της απερχόμενης Νομαρχιακής επιτροπής, θα συνδιαμορφώσουν την πολιτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική – Συμμαχία Κοζάνης το επόμενο διάστημα και θα εκλέξουν την νέα Νομαρχιακή Επιτροπή.

Η πρώτη μέρα της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης θα έχει δημόσιο χαρακτήρα και θα εμπλουτίσουν τον προβληματισμό των αντιπροσώπων με τις τοποθετήσεις τους εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, οι Δήμαρχοι, εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων, Συνδικάτων, Κοινωνικών και Παραγωγικών φορέων της περιοχής μας.

Επίσης θα υπάρξει συνολική τοποθέτηση κεντρικού πολιτικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και της βουλευτή του Νομού Καλλιόπης Βέττα

Πέραν του απολογισμού και του προγράμματος δράσης θα κατατεθούν για συζήτηση και θα ψηφιστούν τρία εξειδικευμένα πολιτικά κείμενα που αναφέρονται στα μείζονα πολιτικά ζητήματα της περιοχής μας, όπως η βίαιη απολιγνιτοποίηση, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, οι οικονομικές επιπτώσεις από τη βίαιη απολιγνιτοποίηση και την πανδημία.

Η διαδικασία της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης το Σάββατο θα μεταδοθεί μέσω της Σελίδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κοζάνης στο: https://www.facebook.com/syrizakozani.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.