Σύλληψη ανήλικου στην Πτολεμαΐδα – Αφαίρεσε από από εξωτερικό χώρο οικίας ένα ποδήλατο & διέρρηξε με αιχμηρό αντικείμενο 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα

5 Φεβρουαρίου 2021
12:46
Κανένα σχόλιο

 

Συνελήφθη χθες (04-02-2021) το βράδυ στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας ένας ανήλικος ημεδαπός, για τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών, μία τετελεσμένη και δύο σε απόπειρες, που διαπράχθηκαν στην Πτολεμαΐδα.

Συγκεκριμένα, χθες απογευματινές ώρες, ο ανήλικος είχε αφαιρέσει από εξωτερικό χώρο οικίας στην Πτολεμαΐδα, ένα ποδήλατο και ακολούθως διέρρηξε με αιχμηρό αντικείμενο δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ενώ αποπειράθηκε  να αφαιρέσει από το εσωτερικό αυτών διάφορα αντικείμενα, πλην όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα εντοπίστηκε ο ανήλικος από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας, όπου και συνελήφθη.

Στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδι κ.α.), ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας.

 Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.