Σάββατο 6 Φεβρουαρίου: 15 νεα κρούσματα κορωνοιου στην Π.Ε. Κοζάνης – 2 στην Π.Ε. Φλώρινας – Κανένα στις Π.Ε. Καστοριάς & Γρεβενών – 1113 συνολικά στην χώρα

6 Φεβρουαρίου 2021
17:36

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου: 15 νεα κρούσματα κορωνοιου στην Π.Ε. Κοζάνης – 2 στην Π.Ε. Φλώρινας – Κανένα στις Π.Ε. Καστοριάς & Γρεβενών – 1113 συνολικά στην χώρα.

Σήμερα ανακοινώνουμε 1113 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 163213, εκ των οποίων 51.9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6024 (3.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 51830(62.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

249 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 έτη. 185 (74.3%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 86.3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1161 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, έχουμε 29 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5951 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3498 (58.8%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

30 σχόλια

    • Lockdown μέχρι να σβήσει ο ήλιος θέλει η κυβέρνηση τσίρκο του υπερκομψου μπαρουφολογου της Πάρνηθας που 4 μήνες σχεδόν εφαρμόζει αλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα και τα χαίρια τα βλέπουμε. Θα το έχει σε λίγο καιρό γιατί κάποτε θα μας ξεμαντρωσει , και τότε θα λογαριαστουμε καλά με όλους τους ανυπαρκτους και σε τοπικό και σε πανελλαδικό επίπεδο.

    • Και καλα θα κανουν και αυριο κυριακη τα ιδια.Αρχισε ο κοσμος να σας γραφει.Οποιος θελει καθεται σπιτι για να μην πεθανει

  • Δεν μας φταιει ουτε ο Χαρδαλιας ουτε η κυβερνηση.Εμεις μεταδιδουμε τον ιο.Σημερα στη λαικη της Αριστοτελους ειδα πωλητες να μη φορουν τη μασκα.Σε εναν εκανα παρατηρηση πως δε θα αγορασω μπρολολο απ’ αυτον γιατι δε φοραει μασκα.Τι μου απαντησε ο αθεοφοβος: αν σ’ αρεσει.Κλεισιμο και παλι κλεισιμο κι ας πεινασουμε.

    • Εσένα μπορεί να μη σου φταίει μας φταίει εμάς τους νοήμονες και βλέπουμε πολύ καλά τι γίνεται. Άστο το παραμύθι δεν πιάνει…
      Για τον έναν ανεγκεφαλο που μας λες ότι δεν αγόρασες μπρόκολο , και τους δύο τρείς δεν θα την πληρώσει η πλειοψηφία του λαού που και σέβεται και τηρεί τα μέτρα κατα γραμμα.
      Αν εσύ φιλαράκο είσαι βολεμενος η έχεις μπαγιοκο καλό από πίσω και δεν σε νοιάζει μας νοιάζει όμως εμάς…που θέλουμε να δουλέψουμε και να ζήσουμε τις φαμίλιες μας σαν άνθρωποι. Κάτσε και πείνα εσύ όσο θες δικό σου το πρόβλημα.

      • Με τα 534 ζω συναδελφε και εχω τετραμελη οικογενεια,το θεμα ειναι απλο,να τηρουμε ολοι τους κανονες για να επανελθουμε στην κανονικοτητα
        .Αν αυτος ο χ πωλητης ηταν φορεας του ιου σε ποσους πελατες μπορει να μεταδωσε τον ιο;Κι αν απο τετοιους ανεγκεφαλους αυξηθπυν τα κρουσματα θα κλεισουν και εσενα ξανα κι εμενα δεν θα ανοιξει το καταστημα που εργαζομαι.

    • ….Και ελπίζω τελικά να αγοράσατε από άλλους. Έτσι χρειάζεται
      Μυαλό δεν έβαλαν τόσο καιρό χωρίς λαϊκή και τα προϊόντα τους απούλητα;
      Η λαϊκή στο Νιαημερο λειτουργεί άραγε;

    • Συνηθισε το , αυτο θα γινεται πλεον απο δω και περα και στις πλατειες και στα παρκα και παντου. Και οσο θα φτιαχνει ο καιρος και το καραγκιοζιλικι αυτο θα το συνεχιζουν τα μπλε μορφωματα , θα γινομαστε καθε μερα ολο και περισσοτεροι. Καφε στο χερι και παγκακι
      οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται!

  • Καθήστε μέσα και γράψτε σχόλια να κατηγορείται ο ένας τον άλλον όσο ο μητσοτάκης κάνει διακοπές στην Ικαρία σε τραπεζώματα στις βεράντες.

    • Ειστε απελπισμενοι εκει στον συριζα!!! Φυσιολογικο αφου κανεις δεν σας δινει πλεον σημασια!!!! Το μονο που ξερετε να κανετε ειναι η διστρεβλωση της αληθειας και της πραγματικοτητας,σε αυτα ειστε επιστημονες!!!!!!

      • είναι αλήθεια ή όχι το τραπέζωμα στο σπίτι του Στεφανάδη στην Ικαρία με καμιά 30αριά άτομα;σε συμφέρει η μπάλα στην εξέδρα

      • Είναι αλήθεια ή διαστρέβλωση ότι
        Η λειτουργία των κλινικών covid και η σταδιακή επέκταση τους επιβαρύνουν συναδέλφους που ήδη κάνουν άνω των 7 εφημεριών. Ο φόρτος εργασίας των Παθολογικών κλινικών μεγάλωσε και οδηγεί στην υπερεφημέρευση.
        Το νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μας για ρεπό έχει γίνει άγνωστη λέξη. Ωράριο 7 το πρωί με 6 το απόγευμα για πολλές ειδικότητες. Οι λίστες αναμονής ειδικευομένων συνεχίζουν να λιμνάζουν και να καθυστερούν την ώρα που πάρα πολλές κλινικές έχουν τεράστια κενά. Για τα μισθολογικά δεν έχουμε παράπονο: ωρομίσθιο εφημερίας 2,5 ευρώ την ώρα… Συνεχίζεται το παράνομο καθεστώς της κάλυψης της εφημερίας κλινικών από ειδικευόμενους άλλων κλινικών.

      • Απελπισμένε ανώνυμε εσυ τι εισαι νομιζεις που υποστηριζεις τον κυριο τιποτα που κατεστρεψε την ελλαδα εδω και 1,5 χρονο και συνεχιζει? Καλυτερος? Οχι! Και εσυ και οσοι ειναι σαν εσενα ειστε τιγκα απελπισμενοι
        που τρωτε αμασητο το κουτοχορτο που σας ταιζει και νομιζετε οτι σας σωζει ο γιος του αποστατη. Εμεις δεν δινουμε σημασια σε σας μη μπερδευεσαι…. γιατι περιμενει να περασει η μπορα και να λογαριαστουμε μετα με ολους σας. Αν ασχολιομασταν θα σας ειχαμε κανει μαγκες , εσεις ζηστε με τον σανο των ΜΜΕ και του καθε τραγικου Skai εμεις θα δωσουμε την απαντηση που πρεπει εκει που πρεπει σε μερικους μηνες που θα ειστε ευτυχως για την Ελλαδα και ολους εμας μια κακη αναμνηση μαζι με τον κορονοιο. Η παΝΔημια η μπλε εχει ημερομηνια ληξης

  • Είμαστε Σε Μια Πανδημία Και Υποφέρουμε Όλοι Δεν Φτάσει Ο Μητσοτάκης Αν Είμαστε Ανεύθυνοι Των Πράξεών Μας Και Ευτυχώς Που Είναι Ο Μητσοτάκης Γιατί Αν Ήταν Ο Αλέξης Με Όλους Τους Συντρόφους Που Θα Βρισκόμασταν Έλεος Πια Με Τις Μικροματικες Σας Αντιληψεις

  • Και λιγα ειναι τα κρουσματα. Ολα τα εφηβα και οι 20ρηδες μαζευονται σε παρεες εξω αλλα και σε σπιτια. Εχουν βουηξει τα σοσιαλ – τα βγαζουν και μονοι τους οι τραχαναηδες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.