Υψώθηκαν πανό ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΑΜ στα ΜΑΒΕ…

7 Φεβρουαρίου 2021
07:29

 

Υψώθηκαν πανό ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΑΜ στα ΜΑΒΕ. Κάπου στα υψώματα κοντά στα ΜΑΒΕ, με φόντο τη λίμνη Πολυφύτου και τη γέφυρα Ρυμνίου και στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κοζάνης.

 

 

11 σχόλια

  • Εντυπωσιακοο σκηνικο.Πολυ ισχυρο το μηνυμα.Ομως υπαρχει ενα παρελθον επεμβασεων,απο το 2001 και μετα.Μια ενημερωση κανει καλο.

    • Φυσικά. Υπάρχει ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των ΜΑΒΕ σε εξέλιξη. Απομένει το ενταφιασμός του κουφαριου του εργοστασίου. Έχουν γίνει ακόμα και οι δεντροφυτευσεις. Κάποιοι όμως ονειρεύονται εκ νέου καταστραφη με δημιουργία χυτά αμιάντου όλης της χώρας στα ΜΑΒΕ.
      Πρώτη φορά παρουσιάστηκε γραπτώς (χυταμ για όλη την χώρα) στην πρόταση της ΠΕΔ για μεταβαση στην μεταλιγνιτικη εποχή ένα χρόνο πριν. Είναι προφανές ότι ο δήμαρχος Σερβίων έκανε την πρόταση γιατί αυτός συμμετέχει στην πεσ και στον δήμο του βρίσκονται τα μαβε. Αυτηκοοι μάρτυρες δήλωσαν σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων ότι το πρότεινε και στους Άδωνι Γεωργιάδη και Χατζηδάκη.
      Χωρίς να υπάρχει καμία μελέτη. Χωρίς να νοιάζονται για τις δραστηριότητες του πρωτογενούς τομέα. Χωρίς να νοιάζονται για την λίμνη.

  • μπραβο παιδια βαλτε φρενο στα πονηρα σχεδια της κυβερνησης και του κασαπιδη και μην αφησετε να μας μετατρεψουν σε χαβουζα με καρκινο

  • Ούτε ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι ούτε κάψιμο σκουπιδιών στους ΑΗΣ. Αν είναι τόσο “λαθαρά”, να τα πάνε στο Σύνταγμα και στη Βουλή.

  • Όλα ωραία και καλά αλλά οι καιροί με τα πανό και τις πορείες έληξε, το καταλαβαίνετε όλοι, Δεν δίνει σημασία κανείς απ’ τους κυβερνώντες κάνουν ότι θέλουν πλέον με θράσος.

    • Προειδοποίηση είναι τα πανό , αν αντιδράσει ο κόσμος όπως θα πρεπε δεν θα ξέρουν πολλοί που να κρυφτούν. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.