kozan.gr: Δήμαρχος Βελβεντού, Μανώλης Στεργίου: “Ανακαλύψαμε, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί, ότι πάνω στην κορυφογραμμή των Πιερίων, εκεί που σκοπεύαμε να κάνουμε κάποιες δραστηριότητες, έχει εξασφαλίσει ήδη άδεια η ΤΕΡΝΑ για να βάλει ανεμογεννήτριες” (Bίντεο)

7 Φεβρουαρίου 2021
15:02

 

Μιλώντας, χθες Σάββατο, στο πλαίσιο των εργασιών της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κοζάνης, ο Δήμαρχος Βελβεντού, M. Στεργίου, αναφέρθηκε σε ζητήματα ενέργειας σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως: “Ανακαλύψαμε, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί, ότι πάνω στην κορυφογραμμή των Πιερίων, εκεί που σκοπεύαμε να κάνουμε κάποιες δραστηριότητες, έχει εξασφαλίσει ήδη άδεια η ΤΕΡΝΑ για να βάλει ανεμογεννήτριες”. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr

 

19 σχόλια

  • Από το σκληρό ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ
    Από το ναι στις αναγκαστικές συνενώσεις στο όχι για εμάς
    Μπράβο στην κοινωνία του Βελβεντού
    Ο Κασαπίδης στήριξη στους Συνεταιρισμούς από τον Τοπικό Πόρο
    Οι βουλευτές της ΝΔ μπροστά για τις αποζημιώσεις των αγροτών από τον ΕΛΓΑ χωρίς να υπολογίζουν τους συναδέλφους που είχαν δηλώσεις 2 μήνες τουλάχιστον νωρίτερα
    ΕΥΓΕ

    • Ανώνυμε όσοι ήταν στη σύσκεψη δεν είναι όλοι ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτοί που συμμετείχαν στη σύσκεψη με τη Φωφη πριν μια βδομαδα δεν ειναι όλοι ΚΙΝΑΛ. Και όσοι ήταν στη σύσκεψη με τον Μοσορούλη δεν είναι όλοι Νέα Δημοκρατία. Άλλαξαν οι εποχές. Ο Κασαπίδης και οι βουλευτές καλά κάνουν και βοηθάνε το Βελβεντό γιατί οι αγρότες είναι οργανωμένοι και βγάζουν δουλειά. Ποιον να βοηθήσουν δηλαδή τους συνεταιρισμούς σφραγίδες;

  • Σας πιάσανε στον ύπνο….
    Οταν λέτε για δραστηριότητες τί εννοείτε ? θα βγαίνατε περίπατο..? περπατάτε Παρα δίπλα…

  • Κρίμα αυτός ο δήμαρχος τα μαθαίνει όλα τελευταίος. Τελευταίος για τους μετανάστες, τελευταίος για τα φωτοβολταϊκά και τελευταίος για τις ανεμογεννήτριες!! Πολύ τελευταίος όμως!!

  • εμ φιλε για την κυβερνηση αυτη προεχει ο περιστερης και ολοι οι αεριτζηδες που στηριζουν τον κουλη και οχι εσυ και ο δημος σου

  • Παντού γύρω μας όπου κοιτάξουμε σε κάθε κατεύθυνση οι κορυφιγραμες έχουν καταληφθεί από άνεμο γεννήτριες. Ας ξεχάσουμε την πανίδα. Τα πουλιά τουλάχιστον θα εξαφανιστούν

  • Σε αυτες τις διαδικασιες δινεται απο το νομο χρονικο διαστημα για υποβολη ενστασεων απο ενδιαφερομενους φορεις. Εσεις που εισασταν?

  • Έγκλημα. Αν δεν έχετε επισκεφθεί τα Πιέρια κάν’τε το όσο προλαβαίνεται. Έχουμε δίπλα μας την απίστευτη φύση τους που
    σύντομα θα καταστραφεί.

    • Κικιρικουουου…..!!!!!!!!!
      Έτσι κάνουν τα κοκόρια κάθε πρωί, πριν πετάξουν τις @@ριές τους!
      Εσύ φίλος που θα πιάσεις δουλειά στις ανεμογενήτριες της ΤΕΡΝΑ, έτσι να κάνεις άλλη φορά πριν ανοίξεις το στόμα σου!
      Χαχαχαχα!

  • Ο Περιστέρης να τις βάλει τις ανεμογ@@@τριες στο σπίτι του, ν’ αφήσει ήσυχα τα βουνά. Ελεύθερα Βουνά, Χωρίς Αιολικά!

    Να μάθει ο κόσμος πως μελέτη Ομάδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για λογαριασμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος έδειξε πως η χωροθέτηση αιολικών στα βουνά καταστρέφει τη βιοποικιλότητα.

  • Στη Γερμανία ξηλώνουν τις ανεμογεννήτριες και για οικονομικούς και για περιβαλλοντικούς λόγους κι εδώ στην πανέμορφη περιοχή μας γεμίζουν με αιολικά και φωτοβολταϊκά ..!

  • Κασαπίδη η αποκοιμήθηκες η παραδόθηκες για δικουσ σου λόγους αμαχητί στην αθλιότητα της κυβερνησησ που υλοποιεί εγκληματωντας με θρασύτητα στην περιφέρεια που σε εκλέξαμε δίνοντας σου την εμπιστοσύνη και την εντολή να υπηρετήσεις τα συμφέροντα της περιφέρειας και όχι να τα ξεπουλήσεις ..!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.