Ανακοίνωση της πρωτοβουλίας πολιτών Εορδαίας ενάντια στις ανεμογεννήτριες (Φωτογραφίες)

7 Φεβρουαρίου 2021
14:47

Σε συνθήκες πανδημίας και σκληρού πολύχρονου λοκντάουν. Με την απολιγνιτοποίηση να δίνει ήδη τα σκληρά αποτελέσματα της ανεργίας, με τους εμπόρους και επαγγελματίες της περιοχής να αγωνιούν για την επιβίωση τους. Οι δήθεν επενδυτές των Α.Π.Ε επελαύνουν για να κατακτήσουν την Εορδαία – τον νομό – την Δυτική Μακεδονία. Με καταιγιστικό ρυθμό κατατίθενται στην Ρ.Α.Ε αιτήσεις για ανεμογεννήτριες φωτοβολταϊκά. Ενώ ήδη μπουλντόζες ισοπεδώνουν βουνά αγροτικές καλλιέργειες χορτολίβαδα. Αν τους επιτρέψουμε θα μετατρέψουν την περιοχή σε κρανίου τόπο. Για ενημέρωση αλλά και δραστηριοποίηση απευθυνθείτε στην σελίδα της πρωτοβουλίας πολιτών Εορδαίας
ενάντια στην ανεμογεννήτριες και στα φωτοβολταϊκά.
Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από δράσεις μας

10 σχόλια

    • Το κάρβουνο ηλεκτροδότησε αξιόπιστα 60 χρόνια και είναι εκεί που είναι. Τα αιολικά ηλεκτροδοτούν τόσο αναξιόπιστα, που 20% του ρεύματος το εισάγουμε απ’ το λιγνίτη Σκοπιανών, Βούλγαρων και Τούρκων. Και καίμε κι ατελείωτο φυσικό αέριο, 100% εισαγόμενο. Αν ξέρεις κάπου να κόβουν νόμισμα, να μας το πεις, γιατί το Νομισματοκοπείο στο Χολαργό έκλεισε όταν μπήκαμε στο ευρώ.

  • Ενάντια σε οτιδήποτε από ότι κατάλαβα. Ρε σοβαρευτείτε, όλα σας πειράζουν. Όλες οι ανεπτυγμένες χώρες έχουν εδώ καί χρόνια, απλά είμαστε πίσω. Η μήπως εμποδίζουν τα πουλιά να πετάξουν! Άιντε άιντε.

  • Τη να πεις λέμε σε όλα οχι κ μετά δεν έχουμε δουλειές ολα εχουν κόστος αλλά πρέπει να δούμε κ τη προσφέρουν. Και από τη φαίνεται οι βολεμένοι φωναζουν, οι άλλοι τη θα κάνουν ρωτάει κανεις; μονο μη γίνει εκεινο μη γίνει το άλλο, το περιβάλλον θα έχει επιπτώσεις κ άλλα τέτοια

    • Ναι ενώ αν βάλουμε ανεμογεννήτριες η ανεργία θα πάει στο 0 τοίς εκατό και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. Δεν θα προλαβαίνουμε να τα κονομαμε. Αχαχαχαχ ???? απορώ πως σκέφτεστε ορισμένοι και τα πιστεύετε τα παραμύθια της Χαλιμάς που σας ταιζουν μια για το φυσικό αέριο μια για τις ανεμογεννήτριες…η περιοχή γίνεται κρανίου τόπος και εσείς τον χαβα σας , τόσα χρόνια ήσασταν μουγκα σε όλα αυτά μόλις ήρθε ο Κούλης μάθατε ξαφνικά για ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά και ότι σας είπε το κάθε μπλε κρατικοδιαιτο σάιτ για ανάπτυξη. Καλά κρασα!

  • Η ΔΕΗ έδωσε στη περιοχη 6.000 θέσεις Εργασίας και ήταν του Δημοσίου!!!
    Η Ανεμογεννήτριες ποσες θέσεις εργασίας θα δωσουν στην περιοχη ???? Και είναι όλοι ΙΔΙΩΤΕΣ που της κατασκευάζουν!!!!

  • οταν τα ισοπεδωνε η δεη εδωσσε και δουλειες και ηρθαν απο παντου, τωρα ομως που βλεπουμε το χαλι που μας αφησε, τι να τις κανουμε τις ανεμογεννητριες; αφου παραγουν για αλλους στο τοπο μας που ηδη ειναι πολυ κατεστραμμενος…

  • Από τότε που εμφανίστηκαν οι ιδιώτες στην παραγωγή ενέργειας με φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες κ.α οι τιμές ρεύματος έχουν πέσει. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

  • ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΙΝΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.