H ΠΑΝΣΕΚΤΕ με έδρα Κοζάνη- Γρεβενά σας ενημερώνει: Ισχυρός πονοκέφαλος η στήριξη της εστίασης για την κυβέρνηση

9 Φεβρουαρίου 2021
12:02

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

     Σε μεγάλο πονοκέφαλο για την κυβέρνηση έχει εξελιχθεί η Εστίαση. Δυστυχώς όχι μόνο η σημερινή κυβέρνηση, αλλά και η προηγούμενη, δεν μπόρεσαν να αντιληφτούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Εστίασης και διασκέδασης.

     Οι ελλείψεις ειδικών συμβούλων που γνωρίζουν τις ιδιομορφίες του κλάδου μας, έχουν δημιουργήσει μεγάλα κενά στα συναρμόδια υπουργεία, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται, κυβερνητικές αστοχίες, όπως το ράβε-ξήλωνε, με τις υπηρεσίες του TAKE-AWAY. Η εστίαση και η διασκέδαση βέβαια τρομάζει τα συναρμόδια υπουργεία, διότι οι εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας είναι ήδη στον αέρα και η συγκράτησή τους είναι προσωρινή με την δέσμευση των επιστρεπτέων προκαταβολών.

     Είναι αξιοσημείωτο και συγχρόνως ακατανόητο, το γεγονός, ότι ενώ η εστίαση μαζί με τον ξενοδοχειακό κλάδο, αποτελούν την βαριά βιομηχανία του τουρισμού, με εισροή δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ελληνική οικονομία, ΟΥΔΕΠΟΤΕ αντιμετωπίστηκε στοχευμένα και Αναπτυξιακά.

     Αξίζουμε για κάτι καλύτερο και ευελπιστούμε να εισακουστούμε από την Κυβέρνηση, η οποία έχει αντιληφθεί τελευταία την τραγική μας κατάσταση και τα ήδη εξαγγελθέντα μέτρα τόσο από τον πρωθυπουργό, όσο και από τα υπουργεία, είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Ένα σχόλιο

  • Ευτυχώς που υπάρχει η πανσεκτε που μας ενημερώνει … γιατι αν περιμέναμε απο κατι άλλους συλλόγους το ειχαμε χαμένο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.