kozan.gr: Aφού σύμφωνα με τον Διευθυντή της Τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, Κ. Αναγνώστου, όπως επανέλαβε, ξεκάθαρα, σήμερα 9/2, γιατί συνεχίζουν να λειτουργούν τα φανάρια στην υψηλή Γέφυρα των Σερβίων; – “Η Γέφυρα ούτε πέφτει και μπορεί κάλλιστα να δεχτεί την κυκλοφορία που δεχόταν μέχρι πρότινος”, ανέφερε ο κ. Αναγνώστου (Βίντεο)

9 Φεβρουαρίου 2021
14:09

Με αφορμή την έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας δ. Μακεδονίας &  της Εγνατίας Α.Ε., σε θέματα επιθεώρησης της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων,  κατά τη διάρκεια της σημερινής (9/2) συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, ο Διευθυντής της Τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, Κ. Αναγνώστου ανέφερε, γι’ ακόμη μια φορά, ξεκάθαρα, πως: “Η Γέφυρα ούτε πέφτει και μπορεί κάλλιστα να δεχτεί την κυκλοφορία που δεχόταν μέχρι πρότινος”. Επίσης αναφέρθηκε πως η συντήρηση της γέφυρας, που θα ξεκινήσει αφού εκπονηθούν οι απαραίτητες μελέτες και προκύψει ο ανάδοχος του έργου, υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει μετά από 3-4 χρόνια από σήμερα. Δείτε τι συνέβη στο απόσπασμα που σας παρουσιάζει το kozan.gr

 

8 σχόλια

  • Μετά από τρία με τέσσερα χρόνια;;;;;;;; (μιλάμε για αυτή την στιγμή, μπορεί να κάνει και πέντε με έξι χρόνια)!!!!!!!!!! Καλά μιλάτε σοβαρά;;;;;;;;;; Πέρυσι ο κύριος περιφερειάρχης έλεγε πως δεν μπορεί να κοιμηθεί, ανησυχεί λόγω του ότι η γέφυρα έχει πρόβλημα και τώρα είναι εντάξει και μπορεί να δεχθεί πάλι μεγάλο όγκο οχημάτων και φορτηγών;;;;;;;;; Κάντε κάτι γρήγορα……..

  • αυτα πεστα στον κασαπιδη που εφερε την καταστροφη μολις ανελαβε και κατατρομοκρατησε τον κοσμο,αλλωστε οποιος δεν εχει να επιδειξη εργο αυτο κανει δημιουργει θορυβο για να προκαλει εντυπωσεις

    • Δυστυχώς αυτη είναι η αλήθεια, τετοια θεματα λύνονται αμεσα και αθόρυβα απο τις αρμόδιες υπηρεσίες. Δεν βοηθαει να τρομοκρατείται ο κοσμος και γενικότερα ολη αυτη η δημοσιότητα. Ασε που υποτιμούν την νοημοσύνη μας με τα φανάρια καθως και μικρο παιδι καταλαβαίνει οτι στο πράσινο φανάρι εχουμε αυτοκινητοπομπή αρα αυξημενο βάρος που σε φυσιολογικες συνθήκες δεν θα υπήρχε.

  • Ο περιφερειάρχης ειναι καλός στις κοτούλες και στα αρωματικά φυτά.Αυτό που συμβαίνει με την μονοδρόμηση της γέφυρας,είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ.Απορούν όλοι με το απίστευτο.Απορώ πως οι Δήμαρχοι των δύο δήμων δεν αντιδρούν δυναμικά στον παραλογισμό του.

  • ΑΦΟΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΒΕΒΕΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ Η ΠΑΛΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΡΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ???
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ !!

  • Αν είναι ο Αναγνώστου ας εισηγηθεί τώρα γραπτά στον Κασαπίδη οτι ως Πολιτικός Μηχανικός και Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών να φύγουν τα φανάρια , και αναλαμβάνει αυτός την ευθύνη .

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ – ΛΟΓΙΑ – ΛΟΓΙΑ .
    ΧΑΡΙΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ

  • Εσυ που προκαλείς τον Κώστα ανώνυμα βγες ΕΠΩΝΥΜΑ και πες την άποψη σου κριτικάροντας και τον Αναγνωστούν αν διαφωνείς ..!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.