Καλλιόπη Βέττα: Επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο Κοζάνης

9 Φεβρουαρίου 2021
17:16

 

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Υγείας της Κοζάνης για να ενημερωθεί για την πορεία των εμβολιασμών.

Στη συνάντηση που είχε με την Υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας κ. Ευθυμία Σαββίδου, η κ. Βέττα ενημερώθηκε για την στελέχωση των δύο αρμόδιων τμημάτων, τον εφοδιασμό με εμβόλια και την πραγματοποίηση των ραντεβού από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, ημέρα έναρξης λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου.

Παράλληλα, συνομολογήθηκε ότι το κέντρο διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό λόγω της προμήθειας ειδικών μηχανημάτων  που πραγματοποιήθηκε το 2016 με συνολική δαπάνη 900.000 ευρώ,  ενώ παρουσιάζει επάρκεια και σε υγειονομικό προσωπικό με 16 γιατρούς και 21 νοσηλευτές / τριες. Χθες, πρώτη ημέρα λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου, εμβολιάστηκαν 92 πολίτες, ρυθμός που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Η κ. Βέττα ευχαρίστησε το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου, εξαίροντας την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό τους σε όλη την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Τέλος, επισήμανε ότι η κυβέρνηση οφείλει να μεριμνήσει ώστε να λειτουργήσουν άμεσα όλα τα εμβολιαστικά κέντρα σε Κοζάνη
Πτολεμαΐδα, Σέρβια, Βελβεντό και Βόιο αφενός για την θωράκιση της υγείας των κατοίκων και, αφετέρου για να αρθεί γρήγορα το καθεστώς των παρατεταμένων περιοριστικών μέτρων στην ΠΕ Κοζάνης.

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.