Έρη, καλή δύναμη! (Γράφει ο Γιώτης Βασιλειάδης)

11 Φεβρουαρίου 2021
10:55

Μόνο χαρά και συγκίνηση μας γέμισε η είδηση πως η κυρία Έρη Κύργια, παιδί της πόλης μας, ανέλαβε καθήκοντα ως μεταβατική Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου.

Με μια επιτυχημένη πορεία στη θέση της αναπληρώτριας Καλλιτεχνικής Διευθύντριας από το 2007, με πλούσιο βιογραφικό, με αναγνωρισμένο το ταλέντο της από ανθρώπους του χώρου, με έντονη παρουσία στα καλλιτεχνικά πράγματα της χώρας, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες μορφές του θεατρικού χώρου.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές μου για κάθε επιτυχία και να ευχηθώ μια γόνιμη, δημιουργική και εποικοδομητική θητεία. Είμαι σίγουρος ότι, παρόλο που η θητεία της είναι σύντομη, θα δικαιώσει όσους την πίστεψαν

Έρη, καλή δύναμη!

Γιώτης Βασιλειάδης

Σκηνοθέτης–Ηθοποιός

Μέλος Ε.Ε.Σκηνοθετών-Μέλος Σ.Ε.Η

2 σχόλια

  • Μπορω να δηλωνω π.χ τραγουδιστης αφου εχω τραγουδησει στην αυλη του σπιτιου μου;Χωρις σπουδες;η με ενα σεμιναριο εξ αποστασεως για μια μερα;

    • Στην Ελλάδα οτι θέλει δηλώνει ο καθένας.Αυτο ομως δεν συνηστά αυτομάτος την αποδοχή του κόσμου.
      Υ.Γ. Μπορεί να καλεστεί να σκηνοθετήσει την καλοκαιρινή θεατρική παράσταση του Εθνικού στην Επίδαυρο. (Το θράσσος τον λείπει?)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.