Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα στη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου Έρη Κύργια

11 Φεβρουαρίου 2021
13:08

Ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Έρη Κύργια, για τη θέση της ως μεταβατικής καλλιτεχνικής διευθύντριας του Εθνικού Θεάτρου.

«Η Έρη είναι ένα από τα παιδιά της πόλης που χάραξε τη δική του ανοδική πορεία και κατάφερε να καταξιωθεί στο χώρο του πολιτισμού. Η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει και αναδεικνύει την υψηλή καλλιτεχνική αξία της συμπολίτισσάς μας. Εύχομαι να συνεχιστεί ο δρόμος των επιτυχιών με πολλές ακόμη εξίσου σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον».

10 σχόλια

  • Ποιανού γόνος τέκνα είναι είπαμε η μεταβατική καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου? Αυτό μπορεί να μην αναιρεί την αξιοσύνη της αλλά σίγουρα την ωθεί πέραν του δέοντος ενδεχομένως σε σχέση με άλλες απλές αιτήσεις ταπεινών και απλών οικογενειών. Κάνω λάθος?

  • Ευτυχως πηγε στην αθήνα κσι πρόκοψε γιατι εδω εχουμε ξενομανια και δεν δινουμε ευκαιριες στους ανθρωπους που εχουν δυνατότητες ! Σωστα καμαρωνεις Λαζο για την ερη αλλα μέμνησον αυτο οταν εσυ αποφασίζεις !!

  • Ο κόσμος καιγετε διέλυσε τον τόπο!!!πολύ σημαντικό!!!!λσζαρακο!!! Πολυ κοίτα να σηκώσεις λίγο ανάστημα γιατί έχουν πατήσει κάτω ολους τους πολίτες γιατί την επόμενη πενταετία ούτε προεδρακος σε χωριό δε θα βγεις!!!!!!

  • Από σόι η συμπολίτισσα, ανηψιά του Κουκουλόπουλου; Αυτό βέβαια είναι άσχετο με την πορεία της. Ο καθένας θα έπαιρνε αυτή τη θέση με την αξία του…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.