Συμμετοχή της Αθηνάς Τερζοπούλου στη συνεδρίαση της επιτροπής Ανάπτυξης της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

11 Φεβρουαρίου 2021
13:53
Σήμερα στις 11.2.2021 συνεδρίασε η επιτροπή Ανάπτυξης της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ , με την συμμετοχή και της κ.Τερζοπούλου  Αθηνάς και αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί από την Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Ανάπτυξης , το λεγόμενο κονδύλιο των 14.000,00 ευρώ για την αναπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων ,για να μην χαθεί ποσό 26 εκατομμυρίων ευρώ , αλλά ν απορροφηθεί, με μια αλλαγή των προηγουμενων κριτηρίων ήτοι πλέον να υπολογιστεί ατομικό εισόδημα όχι 3000 ευρω, αλλά μέχρι 5.000 και  οικογενειακό μέχρι  15.000 ευρώ και με συμμετοχή σπουδαστών-φοιτητών.
Συζητηθηκαν επίσης θέματα εγγειοβελτιωτικών έργων, ΚΑΠ και σχεδίων βελτίωσης.
Οσον αφορά στο ερώτημα της κ. Τερζοπούλου πότε θα τρέξουν τα επενδυτικά προγράμματα για τους ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ , δοθηκε αρμοδίως απάντηση   ότι θα τρέξουν επιδοτήσεις της τάξης 20000-25000 ευρώ για ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΑΓΡΟΤΗ που πληροί της προυποθέσεις του προγράμματος , που θα βγεί περί τον ΜΑΙΟ 2021 , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ  ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2021.

5 σχόλια

  • μπραβο αθηνα το αξιζεις και μια συμβουλη σου δινω να ξανακατεβεις ως υποψηφια δημαρχος γιατι αυτη τη φορα θα σε βγαλουμε σιγουρα ακομη και αυτοι που καναμε το λαθος και ψηφισαμε πλακεντα την προηγουμενη φορα,αλλωστε η μεταξυ σας διαφορα ειναι αμελητεα και στον δευτερο γυρο των εκλογων εσυ πηρες 500 σταυρους παραπανω ενω ο συνδυασμος πλακεντα ευνοηθηκε απο το εκλογικο συστημα και βγηκε οπως ειπα και πριν οριακα πρωτος

  • Η Αθηνά ασχολείται επειδή πραγματικά θέλει να προσφέρει, δεν αποβλέπει σε κανένα οικονομικό όφελος. Είναι φιλότιμη με ανοιχτούς ορίζοντες.

  • Γιατί μόνο δήμαρχος ή βουλευτής; Ας αντικαταστήσει τον Κυριάκο ως πρωθυπουργό. Όλοι μαζί θα την στηρίξουμε στον δίκαιο αγώνα της. Κι αν δεν κάτσει, ας μπει πρόεδρος στη ΝΟΔΕ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.