H ΠΑΝΣΕΚΤΕ με έδρα Κοζάνη- Γρεβενά σας ενημερώνει: Για τον 5ο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής και την απαλλαγή καταβολής μισθωμάτων Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου

12 Φεβρουαρίου 2021
10:13
Κανένα σχόλιο

ΘΕΜΑ: «ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 5ο ΚΥΚΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 15-02-2021»

(Υ.Α. ΓΔΟΧ 133/2021)

     Γνωστοποιούμε σε όλα τα μέλη και όλους τους συναδέλφους επιχειρηματίες, ότι με την υπουργική απόφαση 133/2021, να υποβάλλουν εκ ΝΕΟΥ ΑΙΤΗΣΗ για την επιστρεπτέα προκαταβολή 5 ΕΑΝ η πρώτη Αίτηση είχε ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ.

     Καταλυτική ημερομηνία υποβολής της ΑΙΤΗΣΗΣ είναι 15-02-2021.

 

«ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ»

 

Με την τελευταία τροποποίηση στις 5 Φεβρουαρίου 2021 άρθρο 26 τις 20-03-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Νόμου 4683/2020 προστίθεται με την παράγραφο 10 ότι ο μισθωτής που πλήττεται οικονομικά από την πανδημία του COVID-19 απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής μισθωμάτων Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.