Πτολεμαΐδα: Ανησυχία στα ανθοπωλεία ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου

12 Φεβρουαρίου 2021
12:49
Κανένα σχόλιο

Επιφυλακτικοί εμφανίζονται οι Ανθοπώλες ,σχετικά με την κίνηση στα καταστήματα τους κατά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – Κυριακή 14 Φεβρουαρίου- εξ αιτίας  της γενικότερης κατάστασης με την πανδημία και την οικονομία ,αλλά και την επίδραση τους στην ψυχολογία του κόσμου, γι αυτό και οι προμήθειες τους, συγκριτικά με τα ανάλογα χρονικά διαστήματα του παρελθόντος, είναι περιορισμένες.

Οι επιλογές που προσφέρουν στους πελάτες τους είναι ποικίλες, από το κόκκινο τριαντάφυλλο που κυριαρχεί στις προτιμήσεις των περισσοτέρων μέχρι  ανθοσυνθέσεις καθώς και πρωτότυπα δωράκια, με τις τιμές να διαμορφώνονται από τα 2 Ευρώ μέχρι τις αντοχές του πορτοφολιού τους και τη διάθεση για κατανάλωση.

Η πολύμηνη καραντίνα στην Εορδαία και οι κλειστές Επιχειρήσεις έπληξαν και τον συγκεκριμένο κλάδο με αποτέλεσμα τα προϊόντα τους,  το προηγούμενο διάστημα, να καταλήξουν στις χωματερές και να υποστούν σημαντική οικονομική  ζημιά

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-  ΣΥΝΤΑΞΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.