Στον Δήμαρχο Κοζάνης το Προεδρείο του ΕΚΝΚ – Συζήτηση εφ όλης της ύλης

12 Φεβρουαρίου 2021
15:52
Κανένα σχόλιο

Το προεδρείο του ΕΚΝΚ συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών, συναντήθηκε σήμερα 12/2/2021 με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε συζήτηση για την Απολιγνιτοποίηση, τις Επενδύσεις ΑΠΕ, τα Φωτοβολταϊκά, τα Πλωτά Φωτοβολταϊκά, τον ΧΥΤΑΜ και την μετεγκατάσταση Ακρινής.

Η συζήτηση χαρακτηρίστηκε από πολλά κοινά σημεία και κοινή «πλεύση», και αναδείχθηκε η ανάγκη για άμεσα μέτρα ενίσχυσης των ανέργων, της διατήρησης και αύξησης των θέσεων εργασίας με στόχευση σε επενδύσεις βιώσιμες, την διαφύλαξη της υγείας, την ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής και την προστασία του περιβάλλοντος.

Με τον χρόνο να πιέζει και τις εξελίξεις να τρέχουν σε γοργούς ρυθμούς, το ΕΚΝΚ θα συνεχίζει κάθε είδους παρέμβαση και θα ενισχύει με τη συμβολή του κάθε πρωτοβουλία και ενέργεια αρχών και θεσμών προκειμένου όχι απλά να μην χαθεί τίποτα από όσα δικαιούται ο Νομός αλλά να επιτευχθούν και πολλά περισσότερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.