Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ της ΠΕ Κοζάνης εξέλεξε ομόφωνα ως Συντονιστή τον Κώστα Πασσαλίδη και ως Αναπληρωτή Συντονιστή τον Σωκράτη Βατάλη

13 Φεβρουαρίου 2021
13:27

Στις 12/2/20121 συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ της ΠΕ Κοζάνης με θέμα την εκλογή του νέου Συντονιστή και του Αναπληρωτή Συντονιστή της ΝΕ.

Η συζήτηση και η διαδικασία εκλογής έγιναν στο ίδιο κλίμα ενότητας και συναίνεσης που εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια των συζητήσεων στις Οργανώσεις Μελών, όπως και στη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Φεβρουάριου μέσω τηλεδιάσκεψης με τη συμμετοχή 254 αντιπροσώπων.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή εξέλεξε ομόφωνα ως Συντονιστή τον σ. Κώστα Πασσαλίδη και ως Αναπληρωτή Συντονιστή τον σ. Σωκράτη Βατάλη αναθέτοντάς τους να παρουσιάσουν σε επόμενη συνεδρίαση την πρόταση για το νέο πολιτικό πλαίσιο και το οργανόγραμμα λειτουργίας του νομαρχιακού οργάνου.

Κοζάνη 13 Φεβρουαρίου 2021

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. Κοζάνης

23 σχόλια

    • Αν είσαι νεοδημοκρατης καλό θα είναι να μην μιλάς για ΠΑΣΟΚ , διότι αυτή την στιγμή ο Μητσοτάκης έχει 26 ανθρώπους πρώην πασοκους στην άριστη κυβερνησαρα του και στο μικρό ευέλικτο σχήμα που σας έλεγε ότι θα έχει προεκλογικά. Ο πιο αντιπροσωπευτικός πρώην πασοκος κιόλας είναι ο Μιχαλάκης παρακαλώ που αφού δεν πρόλαβε να διαβάσει τα μνημόνια που υπέγραψε όπως μας δήλωσε το ’13 μαζί με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο τώρα κατάντησε και την αστυνομία καφενείο.

      Λοιπόν να τα θυμάστε αυτά όταν μιλάτε για ΠΑΣΟΚ.

    • Έχουμε Κουλακο όμως που έχει ξεπεράσει και την βόρεια Κορέα του Κιμ Γιονγκ σε δημοκρατία και ελευθερία.

      Καλή επάνοδο στο 10 τοίς εκατό σε λίγους μήνες μπλε παιδάκι.

  • Τον συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης, μετά το θέμα που προέκυψε με τις εταιρείες φωτοβολταϊκών, θα συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ να τον διατηρεί σαν μέλος;

    • Την τύχη του ΠΑΣΟΚ θα έχει ο Κούλης που αυτή τη στιγμή έχει 26 πρώην πασοκος στο δήθεν μικρό ευέλικτο σχήμα που σας έλεγε ότι θα έχει προεκλογικά. Χρυσοχοΐδης και λοιποί τώρα είναι στην μεγάλη μπλε οικογένεια και το παίζουν τιμητές της νομιμότητας. Να σκέφτεστε πρώτα και μετά να μιλάτε για ΠΑΣΟΚ και τα ρέστα.

  • Ο ένας άκατασχετος στην ασυγκράτητη φλυαρία , ο άλλος απλά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.! Όχι να μη λένε κιόλας μερικοί ότι κυριαρχούν οι Εορδεις…

  • Ο Κιμ έστειλε μν.διαμαρτυριας .τον βγαλαν από το βιβλίο Γκίνες έχασε την πρωτιά στα ποσοστα.του την πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης.

    • Έχεις δίκιο, δυστυχώς ακόμα και αυτοί που ήθελαν να έρθουν απέναντι στους δύο κυρίους συμφώνησαν.

      Κ.Μ.

      • Όλα υπό έλεγχο ..και προετοιμασμένα.κσι οποίος το τολμούσε τον είχαν έτοιμο για σφαγή.
        Μέχρι δάκρυα και συγκινησιακή φόρτιση είδαμε.πολυ θέατρο.

  • όσοι κράζετε (μεταξύ αυτών και εγώ), αν δεν μας αρέσει ας κατέβουμε εμείς; κατεβαίνουμε όμως; όχι, άρα καλύτερα ας μην σχολιάζουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.