Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός του Δήμου Βοΐου για τον αποχιονισμό και την αντιμετώπιση του επερχόμενου παγετώνα (Φωτογραφίες)

13 Φεβρουαρίου 2021
15:19

Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός του Δήμου Βοΐου για τον αποχιονισμό και την αντιμετώπιση του επερχόμενου παγετώνα. Σε όλη την επικράτεια του Βοΐου επιχειρούν, δεκαπέντε οχήματα του Δήμου στους οικισμούς και το δημοτικό οδικό δίκτυο, ενώ στο επαρχιακό δίκτυο επιχειρούν τέσσερα οχήματα της Περιφέρειας. Το προσωπικό και τα οχήματα είναι σε επιφυλακή σε 24ωρη βάση και παρακολουθούνται από τους αρμόδιους αντιδημάρχους κ.Πήττα και Ώττα μέσω gps από το κέντρο στο Άσκιο. Σακίδια με αλάτι έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα επικίνδυνα σημεία των οικισμών. Για τα επόμενα 24ωρα συνιστούμε στους δημότες μας, ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και περιορισμό αυτών.

 

 

 

Ένα σχόλιο

  • Το να μην απαντά ένας Αντιδήμαρχος στις τηλεφωνικές κλήσεις των κοινοταρχων του Δήμου, προκειμένου να καταστούν χρήσιμοι, δεν το λες ετοιμότητα, ούτε εντιμοτητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.