Συνάντηση ενημέρωσης με εκπροσώπους πρωτοβάθμιων σωματείων μετά από πρόσκληση του προέδρου Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Βαβλιάρας.
Η ενημέρωση είχε ως θέμα την στήριξη των επιχειρήσεων στην Π.Ε Φλώρινας εν μέσω covid 19, μέσω προγραμμάτων της Περιφέρειας Δυτική Μακεδονίας αλλά και ενισχύσεων από Ευρωπαϊκά προγράμματα (ΕΣΠΑ,Leader) και άλλων επιχειρηματικών εργαλείων.

Μαζί με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θωμά Ταλλίδη οι κλάδοι που παραβρέθηκαν στη συνάντηση ήταν των ξενοδόχων, του λιανεμπορίου, των κομμωτών, των ασφαλιστών τής εστίασης οι οποίοι είναι και οι κύριοι κλάδοι επαγγελμάτων που πλήττονται περισσότερο από τον Covid-19.
Ο κ. Βαβλίαρας αφού άκουσε τα προβλήματα των επιχειρηματιών δεσμεύτηκε πως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για το καλό των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας προσπαθώντας να κρατήσει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις αλλά και να προσελκύσει νέους επενδυτές σε ολόκληρη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα της Π.Ε Φλώρινας.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την επίσκεψη και την εξαιρετική αναλυτική ενημέρωση τονίζοντας πως τέτοιες ενέργειες δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Δυτ.Μακεδονιας για την επιχειρηματικότητα και τους επιχειρηματίες.