Συνάντηση εκπροσώπων Α΄βάθμιων Σωματείων με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γ.Βαβλιάρα στο Επιμελητήριο Φλώρινας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

14 Φεβρουαρίου 2021
22:50
Κανένα σχόλιο

 

Συνάντηση ενημέρωσης με εκπροσώπους πρωτοβάθμιων σωματείων μετά από πρόσκληση του προέδρου Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Βαβλιάρας.
Η ενημέρωση είχε ως θέμα την στήριξη των επιχειρήσεων στην Π.Ε Φλώρινας εν μέσω covid 19, μέσω προγραμμάτων της Περιφέρειας Δυτική Μακεδονίας αλλά και ενισχύσεων από Ευρωπαϊκά προγράμματα (ΕΣΠΑ,Leader) και άλλων επιχειρηματικών εργαλείων.

Μαζί με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θωμά Ταλλίδη οι κλάδοι που παραβρέθηκαν στη συνάντηση ήταν των ξενοδόχων, του λιανεμπορίου, των κομμωτών, των ασφαλιστών τής εστίασης οι οποίοι είναι και οι κύριοι κλάδοι επαγγελμάτων που πλήττονται περισσότερο από τον Covid-19.
Ο κ. Βαβλίαρας αφού άκουσε τα προβλήματα των επιχειρηματιών δεσμεύτηκε πως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για το καλό των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας προσπαθώντας να κρατήσει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις αλλά και να προσελκύσει νέους επενδυτές σε ολόκληρη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα της Π.Ε Φλώρινας.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την επίσκεψη και την εξαιρετική αναλυτική ενημέρωση τονίζοντας πως τέτοιες ενέργειες δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Δυτ.Μακεδονιας για την επιχειρηματικότητα και τους επιχειρηματίες.


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.