Κατασκευή Eshop με επιδότηση 100% ΕΣΠΑ από την Web Expert

15 Φεβρουαρίου 2021
18:27
Κανένα σχόλιο

 

e-λιανικό – Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος

Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 12/02/2021, ανακοινώθηκε επίσημα το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, «e-λιανικό». Στόχος αυτού η επιχορήγηση μικρών, πολύ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους, κατά τη διάρκεια των δύσκολων εποχών που ζούμε.

Το ποσό της επιδότησης ανέρχεται τα 5.000 ευρώ ανά επιχείρηση και αφορά τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, εξοπλισμού πληροφορικής (ηλεκτρονικούς υπολογιστές, barcode scanners, εκτυπωτές κ.α) με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, οι αιτήσεις ξεκινούν στις 22 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 13:00. Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα υποβάλουν ηλεκτρονικά τα επενδυτικά τους σχέδια, στην πλατφόρμα του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) και εφόσον λάβουν την απόφαση ένταξης, θα έχουν 6 μήνες στη διάθεση τους για την υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος και την υποβολή των τελικών δικαιολογητικών.

Σε αντίθεση με την προ-δημοσίευση, δεν απαιτείται να είναι λειτουργικό το ηλεκτρονικό κατάστημα για την υποβολή του επενδυτικού σχεδίου.

Η διάκριση των επιχειρήσεων γίνεται σε υφιστάμενες επιχειρήσεις (ημερομηνία σύστασης έως και τις 30/09/2019) και σε νεοσύστατες επιχειρήσεις (ημερομηνία σύστασης από τις 01/10/2019 έως και την ημερομηνία προκήρυξης της Δράσης).

Βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής
α) Να δραστηριοποιούνται στο ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47.xx.x) είτε ως κύρια δραστηριότητα, είτε ως δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα.
β) Να διατηρούν επισκέψιμο φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών.
γ) Να έχουν αναστείλει λειτουργία για τουλάχιστον μια ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά.
δ) Οι υφιστάμενες επιχειρήσεις να έχουν μείωση τουλάχιστον 20% στον κύκλο εργασιών τους κατά το 4ο τρίμηνο του έτους 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του έτους 2019. Για τις νεοσύστατες η μείωση θα θεωρηθεί 100% στον κύκλο εργασιών τους.

Διαδικασία αξιολόγησης
Η διαδικασία αξιολόγησης θα είναι συγκριτική βάσει του αντικειμενικού κριτηρίου της μείωσης του κύκλου εργασιών του 4ου τριμήνου του έτους 2020 σε σχέση με το 4ο τρίμηνο του έτους 2019 και η έγκριση της επιχορήγησης των αιτήσεων χρηματοδότησης θα γίνει ανά Κατηγορία Περιφέρειας.

Υποχρεώσεις
Όσες επιχειρήσεις ενταχθούν στο πρόγραμμα, καλούνται να διατηρήσουν το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) για 3 έτη από την ημερομηνία της απόφασης ένταξης στη δράση, όπως αντίστοιχα και τη διατήρηση του φυσικού καταστήματος για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Γιατί να επιλέξετε τη Web Expert 
Η Web Expert, εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων και eshop, με έδρα την Κοζάνη και την εμπειρία επτά χρόνων στον κλάδο, προσφέρει όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση για να αποκτήσει μία ελκυστική παρουσία στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχοντας ως κέντρο την υψηλή αισθητική, την αξιοπιστία, και την ευχρηστία, η εταιρεία χρησιμοποιεί σύγχρονα εργαλεία για να κατασκευάσει το eshop που ανταποκρίνεται στον κάθε επιχειρηματία και τα προϊόντα του.

Με τον εξατομικευμένο σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, η Web Expert παρέχει ένα μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα, υψηλής ταχύτητας και με όλες τις απαραίτητες βελτιστοποιήσεις. Επιπλέον, υπόσχεται άρτια συμβατότητα του σχεδιασμού με συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablet.

Απεριόριστα προϊόντα, πολλαπλά φίλτρα, ασφαλείς πληρωμές, διαφορετικές κλάσεις μεταφορικών και στατιστικά αποτελέσματα πωλήσεων και επισκεψιμότητας είναι κάποια από τα πλεονεκτήματα που διαθέτονται. Συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα άμεσης και αξιόπιστης σύνδεσης με τράπεζες, εναλλακτικές πύλες πληρωμών και εταιρείες courier που εξυπηρετούν τον έμπορο, για την καλύτερη δυνατή ευελιξία και απλούστευση του eshop. Παράλληλα, λαμβάνεται σημαντικά υπόψιν και η συμβατότητα με υπηρεσίες σύγκρισης τιμών (πχ. Skroutz, BestPrice, Public Marketplace). Επιπρόσθετα, παρέχεται η φιλοξενία του ιστοχώρου σε αξιόπιστο και γρήγορο εξυπηρετητή, όπως επίσης και η ετήσια υποστήριξη του, προκειμένου να ενημερώνεται με βάση τις τελευταίες αναβαθμίσεις.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της Web Expert είναι το γεγονός ότι διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και για τη διασύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με σύστημα ERP. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπεται η αυτόματη εισαγωγή των προϊόντων στο eshop, όπως επίσης και η ταυτόχρονη ενημέρωση αποθέματος σε φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα όταν πραγματοποιείται κάποια αγορά.

Τέλος, να σημειωθεί πως το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να χτιστεί με γνώμονα την ένταξη στο πρόγραμμα και να είναι πλήρως συμβατό με τις προϋποθέσεις διγλωσσίας και πρόσβασης από ΑΜΕΑ που απαιτεί το ΕΣΠΑ.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για την κατασκευή Eshop με επιδότηση 100% ΕΣΠΑ και έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.