Είδα την απάντηση του κ. Μαλουτα στο Δημοτικό Συμβούλιο στο σχόλια του X. Κουζιακη σχετικά με την χθεσινή απαράδεκτη συμπεριφορά τόσο του ίδιου του Δημάρχου όσο και της προέδρου κας. Τουμπουλιδου.
Προφανώς η επιλογή του κ. Μαλουτα να μην απαντήσει στην ουσία και να πετάξει την μπάλα στην κερκίδα είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη για το αδικαιολόγητο της συμπεριφοράς τόσο της δίκης του, όσο και της προέδρου.
Το χειρότερο όμως είναι πως αυτές οι συμπεριφορές αποκτούν χαρακτήρα συνήθειας αφού δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.
Εξάλλου εκεί στην «Ενότητα» ξέρουν από αλαζονικές και ιδιοκτησιακές λογικές και το απόδειξαν περίτρανα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, για μια ακόμα φορά.
Αφού όμως ο κ. Μαλουτας αναφέρθηκε στο παρελθόν, ας θυμηθεί τι έλεγε το χειμώνα του 2019, λίγο πριν τις εκλογές, τότε που μια ομολογούμενος χειρότερη κακοκαιρία χτύπησε την Κοζάνη, και τι έγινε αυτές τις μέρες στην πόλη και τα χωριά.
Ας ψάξει ο κ. Δήμαρχος να βρει τις ομοιότητες, τις διάφορες αλλά κυρίως την αλήθεια.
Βέβαια χαιρόμαστε που απέκτησε πλέον προσωπική αντίληψη για τον νέο χώρο όπου είναι το τηλεφωνικό και επιχειρησιακό κέντρο αφού το 2019 το αναζητούσε στο κτήριο όπου στεγάζεται η τεχνική υπηρεσία.