Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει για διακοπή τηλεθέρμανσης λόγω βλάβης σε ακατοίκητη κατοικία – Ποιες οδοί επηρεάζονται

18 Φεβρουαρίου 2021
08:45

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές ότι σήμερα Πέμπτη 18-02-2021 θα γίνει διακοπή τηλεθέρμανσης λόγω βλάβης σε ακατοίκητη κατοικία από τις 07:00, στις παρακάτω οδούς:

ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ – ΦΟΝ ΚΟΖΑΝΗ – ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΦΛΕΜΙΓΚ – ΜΑΜΑΤΣΙΟΥ – ΤΣΙΤΣΙΛΙΚΗ – ΖΩΝΤΙΔΟΥ – ΖΩΓΡΑΦΙΔΟΥ – ΑΧΡΙΔΟΣ – ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΕΡ. ΝΤΥΝΑΝ -ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ.

Η βλάβη θα αποκατασταθεί κατ’ εκτίμηση σήμερα μέχρι το μεσημέρι.

Επίσης καλούμε τους καταναλωτές που έχουν σπίτια τα οποία δεν χρησιμοποιούνται να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να μην δημιουργούνται προβλήματα στο δίκτυο.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

3 σχόλια

  • Τι θα γίνει;;; ξεπαγιασαμε!!!! Είπατε μεσημέρι θαρθει η τηλεθερμανση κι ακόμη. Η ώρα πήγε 17.00 κ στην οδό Τσιτσελικη ακόμη ναρθει η θέρμανση. Έλεος κάντε κάτι!!!

  • Μόλις στις 7.00μμ άρχισαν να χλιαραινουν τα σώματα κι εσείς έχετε την κασέτα από ώρες ότι αποκατασταθηκε το δίκτυο κ δεν ευθυνεστε εσείς αλλά τα φίλτρα κ οι κυκλοφορητες μας ! Ποιος ευθύνεται; να που από μόνο του ήρθε στις 7.00μμ. Ίσα να πληρώνουμε κ επισκέψεις υδραυλικών. Κατά τα άλλα ούτε καν βάλατε δυνατότητα ν αφήσουμε μήνυμα στον τηλεφωνητή σας. Μας βάζετε μόνο να ακούμε τις εξαγγελίες σας ως ροδολφοι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.