Δήμος Βοΐου: Κανονικά θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου

18 Φεβρουαρίου 2021
11:54

 

 

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, κ. Χρήστου Ζευκλή, σας ενημερώνουμε ότι κανονικά θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Βοΐου, αύριο Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021.

8 σχόλια

  • Δηλαδή οι αυλές είναι καθαρές; Θέρμανση στο φουλ; Το λέω επειδή τρέχει και μια πανδημία. Θα πρέπει να παιδιά να βγαίνουν στην αυλή στο διάλειμμα και να ανοίγουν τα παράθυρα. Μετά σας φταίνε οι Αθηναίοι. Μην κακολογησουμε τον δήμαρχο και χάσει καμία ψήφο της κυρα Μαρίας.

  • Δεν πιστεύω να προλάβει ο Δήμος Βοΐου σήμερα να καθαρίσει όλους τους πάγους από πεζοδρόμια. Ποιός θα πάρει την ευθύνη για πιθανά ατυχήματα;:::

  • Ρε ζευκλη ημαρτον,με χαμηλες θερμοκρασιες το πρωι σε καιρο covid που πρεπει να μενουν ανοιχτα τα παραθυρα εσυ ξεκινας κανονικα τα μαθηματα;ουτε 1 ωρα αργοτερα;δεν πατε καλα εκει στο δημαρχειο,αλλοι δημοι ειτε τα κλεισανε ειτε τα ξεκινανε αργοτερα,ποσο ανικανοι ειστε ρεεεεεεε,ουτε τα αυτονοητα και απλα δεν μπορειτε ρεεεεεε.Μονο να μην εχουμε κανα ατυχημα,τοτε κρυφτειτε ξερολες.

  • Αύριο το πρωί πρέπει όλες οι αυλές και οι γύρω χώροι προσέλευσης του σχολείου να είναι καθαροί. Αν όπως λιώνουν τα χιόνια κάνει παγωνιά το βράδυ σκέψου τι θα γίνει το πρωί. Σε περίπτωση ατυχήματος παιδιού τι θα γίνει;

    • Μπορείτε να το βάλετε σε γυάλα… έτσι σίγουρα δεν θα πάθει κάτι. Οταν θα μεγαλώσει όμως εχει να φάει σφαλιάρα απο την ζωή, θα φταίνε όμως οι γονείς του και όχι το ιδιο!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.