Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο ΜΕΤΑΞΑ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Σήμερα ζω και εργάζομαι στην Κοζάνη, ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στην ομάδα του χωριού μου από μικρή ηλικία. Συνέχισα την πορεία μου στον χώρο του ποδόσφαιρου δοκιμάζοντας την τύχη μου  σε ανώτερες κατηγορίες όπως, Α.Ε.ΚΟΙΛΩΝ – Α.Ε.Π. ΚΟΖΑΝΗΣ Γ΄ Εθνική – ερασιτέχνες Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΣΤΑΥΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΑ – ΕΥΡΩΠΟΣ ΚΙΛΚΙΣ  και τελείωσα την πορεία μου στο ποδόσφαιρο στην ομάδα που ξεκίνησα Ε.Μ.Α.Σ. ΠΡΟΟΔΟΣ  ΜΕΤΑΞΑ.

Είμαι κάτοχος διπλώματος προπονητού ποδοσφαίρου OUEFA  B.

Κάπου εκεί ξεκίνησε η ενασχόληση μου με τα διοικητικά αναλαμβάνοντας πόστο στην διοίκηση της ομάδας του χωριού μου και για κάποια χρόνια ως πρόεδρος.

Παράλληλα έχω ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση θητεύοντας ως πρόεδρος στην κοινότητα  ΜΕΤΑΞΑ για μια τετραετία και ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο ΣΕΡΒΙΩΝ επίσης για μια τετραετία.

Η αγάπη για προσφορά στον τόπο μου είναι συνεχής και ανιδιοτελής, γι αυτό δεν μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο η πρόταση για συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές της Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ  και αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ με επικεφαλής τον ΣΑΒΒΑ ΣΑΛΤΣΙΔΗ θέλοντας να συμβάλω εποικοδομητικά σε αυτή την προσπάθεια  για ένα νέο ξεκίνημα στο χώρο του ποδόσφαιρου της  περιφερειακής ενότητας ΚΟΖΑΝΗΣ μαζί με μια πλειάδα νέων παραγόντων που έχουν όρεξη και διάθεση για να αλλάξει κάτι επιτέλους σε αυτό το δύσμοιρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Σε αυτόν τον αγώνα δηλώνω ΠΑΡΩΝ!!!!!!

Με εκτίμηση

 ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Για τον συνδυασμό

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ