Ο Πρόεδρος του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών Κοζάνης «Άγιος Χριστόφορος» Πέτρος Πέμας μιλά για τη λίστα του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία» (Βίντεο)

19 Φεβρουαρίου 2021
15:38

 

 

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών Κοζάνης «Άγιος Χριστόφορος» Πέτρος Πέμας μιλά για τη λίστα του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία».

9 σχόλια

    • Έλεος πια με την κακία κ τον χλευασμό για τους κατοίκους της Πτολεμαΐδας, ποίο είναι το πρόβλημα σας δλδ?έδωσαν την ενίσχυση σε μεγάλες επιχειρήσεις κ άφησαν εκτός της μικρές ιδίως στην Πτολεμαΐδα που τόσους μήνες τους έχουν σε ΛΟΚ ντάουν,η αλήθειες πάντα ενοχλούν κάποιους.

  • Κατάλαβε κανείς τι είπε ο ποιητής; ετσι διεκδικουν τα σωματεία των επαγγελματιών τα δίκια τους;να μας πει επίσης ο πρόεδρος πόσα κομμωτήρια και κομμωτές δούλεψαν μαύρα και σε σπίτια κι επίσης όταν δουλευουν κανονικά αν κόβουν αποδείξεις στους πελάτες τους ωστε στα προγράμματα να μπορούν να αποδείξουν τζίρο.Επίσης λογικό και δίκιο θα ηταν όσες επιχειρήσεις μπήκαν στην επιστρεπτέα να μη μπουν και στην μη επιστρεπτέα. Αλλά δυστυχως η πολιτεία όπως και η περιφέρεια εδειξαν περίτρανα την ασχετοσύνη τους για την επιχειρηματικότητα και πως θα έπρεπε να στηριχθεί.

  • Και γιατί γράφεις Ανώνυμος να μας πεις τι επάγγελμα κάνεις εσύ….δημόσιος υπάλληλος??Που το 8 ώρα σας γίνετε 2ωρο πηγαίνουμε και δεν βρίσκουμε κανέναν στα γραφεία για να εξυπηρετήσουμε…τι είστε συνταξιούχος? που βάλετε την Ελλάδα μέσα την καταστρεψατε η εποχη του Παπανδρέου…Και την πληρώνουμε εμείς…

    • Πληττόμενος του ιδιωτικού τομέα όπως κι εσύ αλλά δεν πιάνω το μικρόφωνο να λεω αρλούμπες. Κι εγω δεν μπήκα στο πρόγραμμα αλλά τα κριτήρια ήταν φως φανάρι ότι θα άφηναν έξω τους περισσότερους. Αλλωστε τα λεφτά δεν έφταναν. Κι όλοι να μπαίναμε πάλι γκρίνια θα υπήρχε.

  • κάθε πικραμένος λέει τον πόνο του εδώ και πολλά μαγαζιά υπέφεραν και συνεχίζουν να υποφέρουν κουπί από μόνοι τους οι μεγάλες επιχειρήσεις ξαναπήραν λεφτά τα λεφτά πήγαν πάλι στα λεφτά Μπράβο στην περιφέρεια Κοζάνης

  • Μας απέδειξαν για άλλη μια φορά οι πλούσιοι πλουσιότεροι κ οι φτωχοί φτωχότεροι. Δεν υπάρχει σωτηρία!!! Ο κ. Κασαπιδης κ η αυλή του πρέπει να πάνε σπίτια τους!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.