Ο δρόμος του Μποδοσάκειου νοσοκομείου , έχει “φορτωθεί” με απίστευτο όγκο σκουπιδιών που δημιουργούν οι ίδιοι οι χρήστες του ( είτε οδηγοί είτε αυτοί που αθλούνται) . Όσοι έχουμε κτήματα στην γύρω περιοχή και κοντά στον κεντρικό δρόμο “αναγκαζόμαστε” είτε να καθαρίζουμε επί καθημερινής βάσεως τα σκουπίδια που πετάει μία ολόκληρη πόλη είτε “αναγκαζόμαστε” να περνάμε πάνω από αυτά . Τώρα που είναι χειμώνας μέσα στο χιόνι βλέπουμε να ξεφυτρώνουν χρησιμοποιημένα ποτήρια καφέ, μπουκαλάκια νερού και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς μέσα στα σκουπίδια που πετάει μία ολόκληρη πόλη καθώς έρχονται προκειμένου να αθληθούν και καλώς κάνουν, όμως το να πετάνε τα σκουπίδια τους δεν αθλούνται καλύτερα ούτε βοηθούν στο κοινό καλό που οι ίδιοι έρχονται για να κάνουν την άθληση τους και την βόλτα τους. Το καλοκαίρι γίνεται ακόμα χειρότερο καθώς υπάρχει η ζέστη και η μυρωδιά είναι απίστευτη μαζί με τα ποντίκια που ακολουθούν έναν καινούριο σκουπιδότοπο που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον κόσμο. Με το να πετάξεις το σκουπίδι σου στον χώρο που περπατάς δεν το “ξεφορτώνεσαι”  αντιθέτως θα το βρεις και αύριο μπροστά σου.

Κάποιοι μαζεύουμε τα σκουπίδια αυτών που περπατάνε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο όμως πλέον δεν προλαβαίνουμε να μαζεύουμε γιατί είναι τόσα πολλά που δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε…. ΔΕΝ είναι λογική να πετάμε σκουπίδια ενώ θέλουμε φύση και δεν είναι λογική να πετάμε τα σκουπίδια μας και να περιμένουμε από τους δημοτικούς υπαλλήλους να τα μαζέψουν ούτε αυτό δεν είναι λογική γιατί ο δήμος δεν μπορεί να μας προλάβει όλους μας και να μας καθαρίζει. Έρχεστε στο δρόμο του Μποδοσάκειου νοσοκομείου και καλώς έρχεστε, δεν θα σας πει κανένας μην έρθετε όμως σεβαστείτε το περιβάλλον, διατηρήστε το καθαρό κάντε την βόλτα σας ή την άθληση σας χωρίς όμως να πετάτε σκουπίδια. Σταμάτησε να τα πετάτε πίσω από τα δέντρα ή να τα αφήνετε πάνω στους θάμνους με την λογική ότι θα περάσουν οι δημοτικοί υπάλληλοι να καθαρίσουν τις δικές σας βρωμιές , δεν είναι αυτή η δουλειά τους ούτε και είναι υποχρεωμένοι!!! Υποχρεωμένοι όμως αντίθετα είστε όλοι εσείς που κινείστε στον συγκεκριμένο χώρο να τον διατηρείτε καθαρό .

Παρακαλώ το πρόβλημα έχει γίνει πολύ μεγάλο, γνωρίζω ότι αρκετοί δεν έχετε παιδεία και έτσι προφανώς κάνετε και στο σπίτι σας , όμως η περιοχή Μποδοσάκειου νοσοκομείου δεν είναι σπίτι σας ούτε είναι μόνο για εσάς, είναι για όλο τον κόσμο που θέλουν να αθληθούν και για αυτούς που θέλουν να κάνουν την βόλτα τους. Παρακαλώ επίσης τον δήμο να προσθέσει κάποιους κάδους καθόλη την απόσταση στην οποία περπατάει ο κόσμος ώστε να έχουν πιο κοντά κάδους ώστε να απορρίπτουν τα σκουπίδια τους .