ΔΑΚΕ Εργατικού Κέντρου Κοζάνης: Oι μάσκες έπεσαν στον Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο καιρό χαίρονται

20 Απριλίου 2017
15:21

Πρωτόγνωρη για τα εργατικά και συνδικαλιστικά χρονικά είναι η ευκαιριακή και τυχοδιωκτική συνεργασία των ψηφοδελτίων ΑΚΕ και ΠΑΜΕ.

Οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων αυτών για την κατάληψη της καρέκλας και μόνο, αποφάσισαν να συμμαχήσουν και να συγκροτήσουν Διοικητικό Συμβούλιο στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, εφαρμόζοντας πλήρως πραξικοπηματικές διαδικασίες, αποκλείοντας, με αστείες προφάσεις (περί καθυστέρησης προσέλευσης στη διαδικασία) δύο μεγάλες ιστορικές παρατάξεις.

Η συμμαχία αυτή γίνεται έξω από κάθε ιδεολογική αναφορά των μελών αυτών των ψηφοδελτίων και έξω από κάθε λογική και πρακτική πραγματικής συνεργασίας για το καλό των εργαζομένων.

Οι ηγεσίες αυτών των ψηφοδελτίων έδειξαν πως διέπονται μόνον από οπορτουνισμό. Έδειξαν πως καθ΄όλη τη διάρκεια των συνεδριακών διαδικασιών είχαν συμφωνήσει στο στόχο της κατάληψης της καρέκλας, γι΄αυτό και οδήγησαν το συνέδριο σε αντικαταστατικές και παράνομες εκλογικές διαδικασίες. Κάθε αναφορά περί ηθικής, την οποία ευαγγελίζονταν όλο το προηγούμενο διάστημα, πρέπει να χάθηκε στους διαδρόμους της αναζήτησης της εξουσίας.

Αναρωτιόμαστε ποιο ιδεολογικό πρόταγμα θα είχαν μεταξύ τους, όταν έως τώρα δεν μπορούσαν να συνεργαστούν κατ΄ελάχιστον. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε ποια κοινή πλατεία θα είναι μαζί την Εργατική Πρωτομαγιά. Ενδιαφέρον θα έχει να ακούσουμε τις παρατάξεις να εκφράζονται στο Δ.Σ. και να παίρνουν θέση σ΄αυτή τη συνεργασία ¨έκτρωμα¨.

Τι λέει το ΠΑΜΕ – τι λέει η ΔΑΚΕ Ι.Τ. της ΓΣΕΕ, όταν μεταξύ τους δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε για την πιο απλή διεκδίκηση;

Η ΔΑΚΕ, πιστή στις αρχές και αξίες που την διέπουν και την έχουν κατατάξει ψηλά στη συνείδηση των εργαζομένων, θα συνεχίσει τον αγώνα κάθαρσης και θα αποκαταστήσει τη νομιμότητα στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, στηριζόμενη στον μόνο θεσμό που θεωρεί πως παραμένει αλώβητος στην χειμαζόμενη πατρίδα, αυτόν της δικαιοσύνης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

14 σχόλια

    • Ανεξάρτητα απο τα γεγονότα του εργατικού κέντρου, ενα γεγονος ξεπερνά την λογική.
      Υπαρχουν μισθωτοί εργαζόμενοι που είναι δεξιοί νέο φιλελεύθεροι!!!!!!!!

  • Ειλικρινά ξεπερνάτε τον κάθε εργαζόμενο. Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επίσημα εξήγγειλε την πώληση της Δεη εσείς το στρίβετε κι αντι να πάρετε θέση για το μείζον θέμα ως σωματείο εργαζομένων Δεη, παίρνετε θέση για την θέση που έχασε ο Κουρκούτας.

  • Πολυ γουστο θα εχει να μαθουμε ποιος ειναι ο ψευτης και ποιος ο κλεφτης..Ο μαντιναδας σαν ο τιμιος της παρεας κατι θα ξερει το ατιμουλικο!!!

    • Ειναι δυνατόν ;; Ο πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και ο εκπρόσωπος του Σπάρτακου στη ΓΕΝΟΠ , να μην ξέρουν οτι δεν ειναι απαραίτητο να ειναι το σύνολο των μελών του εργατικού κέντρου παρόντα κατα την εκλογή του προεδρείου στην πρώτη συνεδρίαση ;;;; Και δι αυτού του τρόπου να παραδίδουν το εργατικό κέντρο στον Μανέ; Εκθέτοντας το Ζαρκοδήμο , τον Αδαμ και τον Καραγιαννίδη; Περιμένω την τοπική ΝΟΔΕ να αναλάβει δράση .

  • Είστε ανίκανοι σαν ΔΑΚΕ ΔΕΗ και δεν έχετε το δικαίωμα να εκθέτετε μια μεγάλη παράταξη.
    Οι υπεύθυνοι για το μικρό ποσοστό και υπόλογοι στους Νεοδημοκράτες εργαζόμενους της Κοζάνης έχουν ονοματεπώνυμο.
    Είναι αυτοί που κάποτε κυκλοφορούσαν με τον Ριζοσπάστη στο χέρι και το πούρο στο στόμα.
    Τα προσωπικά τους όμως συμφέροντα τους έκαναν Δακίτες ή πολιτικά άστεγους όταν δεν χρειάζονται την Νέα Δημοκρατία.
    Δοξάστε τους.

  • Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΙΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ!!!!!!!ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΗ ΣΥΝΕΔΡΟΣ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ 95 ΣΥΝΕΔΡΩΝ. ΝΟΘΕΙΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟ!!!!!!ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ

  • ΜΑΣΤΟΡΟΔΑΚΙΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΙΓΟΥΜΕΝΕΙ ΤΡΙΕΤΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΤΡΩΜΑ Η ΣΥΝΘΕΣΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ !!!!!!!ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!!!!!!

  • Όταν ομιλεί ο Μάστορας για νομιμότητα ο κόσμος γελά!!
    Θα πρέπει κ Μάστορα να ανατρέξτε στο Συνέδριο 2 Απριλίου 2017 όπου μέσα από τις κάμερες των ΜΜΕ φαίνεται ο Σύνεδρος σας (Μαϊμού) να σηκώνει την κάρτα Συνέδρου !!
    Ναι λοιπόν οι ΜΑΣΚΕΣ ΈΠΕΣΑΝ αλλά ποιοί τις φορούσαν δεν μας λες Μάστορα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.