Kαστοριά: Διάσωση γάτας, το κεφάλι της οποίας είχε σφηνώσει σε κονσέρβα (Aπό το zoosos.gr)

24 Φεβρουαρίου 2021
08:35

Για τη διάσωση της γάτας που εδώ και μερικές ημέρες περιφερόταν στην πόλη της Καστοριάς έχοντας σφηνώσει το κεφάλι της σε μια κονσέρβα ενημέρωσε το www.zoosos.gr  ο Νίκος Παναγιωτόπουλος που είναι αντιπρόεδρος της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς.

Όπως μας εξήγησε το ζώο, που ήταν εξαντλημένο από την πολυήμερη ταλαιπωρία, κινδύνευε να πέσει στη λίμνη και να πνιγεί αλλά κατάφερε χθες το πρωί να το πιάσει και να βγάλει την κονσέρβα από το κεφάλι του.

Όπως πολλές φορές έχουμε πει τα σκουπίδια των ανθρώπων γίνονται συχνά θανάσιμη παγίδα για τα ζώα γι’ αυτό και όλοι θα πρέπει να τσαλακώνουμε δοχεία, τα οποία μπορεί να αποδειχτούν μοιραία για τη ζωή ενός ζώου ή να το τραυματίσουν.

Όσοι ταΐζουν αδέσποτα καλό είναι αφού ξεπλύνουν τις μεταλλικές κονσέρβες να πατήσουν – τσαλακώσουν το στόμιο τους και στη συνέχεια να τις αφήσουν στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.

 
zoosos.gr
 

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.