Τον νέο Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχο Σ. Κορέλα υποδέχθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Καστοριάς Γ. Κορεντσίδης

24 Φεβρουαρίου 2021
10:55

Στη συνάντηση, που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και ήταν παρόντες ακόμη ο Διοικητής Π.Υ. Καστοριάς, Πύραρχος Κωνσταντίνος Τσαλίκης και άλλα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή θητεία, ενώ τονίστηκε απ’ όλους η αποτελεσματική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των Δήμου Καστοριάς και Πυροσβεστικής στις περιπτώσεις αντιμετώπισης έκτακτων συμβάντων, αλλά και άλλα σχετικά ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.