kozan.gr: Ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Κοζάνης Αποστόλης Κύρινας για τα “σχόλια” που στοχοποίησαν τον κλάδο τους με αφορμή την ένταξη, στους δικαιούχους, φούρνων της περιοχής στο επίμαχο πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας που επλήγησαν λόγω covid19 (Βίντεο)

24 Φεβρουαρίου 2021
18:33

 

Μιλώντας στη διαδικτυακή συζήτηση με Πολίτες – Ελεύθερους επαγγελματίες – Εκπροσώπους Επιχειρήσεων, που διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 24/2, η Περιφερειακή Αρχή, με θέμα το επίμαχο πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Κοζάνης Αποστόλης Κύρινας, με αφορμή τα “σχόλια” που στοχοποίησαν τον κλάδο τους με αφορμή την ένταξη φούρνων, στους δικαιούχους, του εν λόγω προγράμματος. Ακούστε τι είπε:

8 σχόλια

  • Αν και επιχειρήσεις που ειχαν κανονική λειτουργία επιδοτούνται τότε βραστε τα… Πρόεδρε τι να πουν οι επιχειρήσεις που έχουν να δουν € εδω και μήνες… Δηλαδή είστε που είστε οι περισσότερες οικογ.επιχειρησεις θέλετε και επιδότηση…????Τι να πουν οσοι είναι μήνες άνεργοι γιατί είναι κλειστές οι επιχειρήσεις.Επιχειρηση με λιγότερο απο 40% πτώση τζίρου απαράδεκτο να επιδοτείται….

  • Γιατί δεχθηκατε να μπείτε στο πρόγραμμα κάνοντας αίτηση συμμετοχης; όλοι αυτοί οι συνεργάτες σας που ήταν κλειστοί σας έστελναν απευθείας τους πελάτες σε εσας. Οι καντίνες τα φαστ φουντ, όλοι όσοι ήταν κ είναι κλειστοί σας έστειλαν απευθείας την πελατεία σας. Τώρα τα ωράρια σας δεν έχουν καμία σχέση με την επιδότηση. Δεν θα έπρεπε λοιπόν να υπερασπιστεί τε κανέναν συνάδερφο σας επωμιζομενοι όλοι τη γκάφα των λίγων έναντι όσων σήμερα κατεστραμενοι πίνουν στην κυριολεξία. Ντροπή.

  • Χίλιες φορές από φούρνους γειτονιάς παρά από μεγάλο επιχειρήσεις. Αφού μπήκαν στο πρόγραμμα με τις πληττόμενες καιρός να γίνουν και πληττόμενες.

  • Άσε ρε πρόεδρε. Άλλοι καταστράφηκαν και οι δικοί σου πήραν επιδοτήσεις αυξάνοντας τον τσίρο τους. Δεν μπορείς να δικαιολογήσεις το παραμικρό. Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Έλεος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.