kozan.gr: Τρικάκια για Κουφοντίνα στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης (Φωτογραφίες)

24 Φεβρουαρίου 2021
19:07

 

Παρέμβαση αντεξιουσιαστών στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, με τρικάκια, σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

 

23 σχόλια

    • Μπορεί τα χαρτιά αυτά να είναι από τα σκουπίδια που τους έπεσαν κατά λάθος όταν καθάριζαν τον Σιδηροδρομικό Σταθμό….

  • Η ένωση Ελλήνων δικαστών που υποστηριζει το αίτημα Κουφοντινα ως δικαιο τίποτα αντιεξουσιαστές είναι κι αυτοί; Ας μάθουμε να σεβόμαστε το σύνταγμα και τους νόμους που θα πρέπει να ισχύουν το ίδιο για όλους. Εγκληματίας ναι αλλά και φυλακισμένος που έχει δικαιώματα βάση των νόμων, αλλιώς ζούγκλα

    • περιμένω ευαίσθητε επαναστάτη, του χρόνου που θα κάνει αίτηση αποφυλάκισης ο Ρουπακιάς, ο Κασιδιάρης κλπ φασίστες, εκμεταλλευόμενοι ευεργετικές διατάξεις που κάποιοι ψηφίζανε άρον άρον πριν τις εκλογές του 19,
      να βγεις και να υπερασπιστείς τα δημοκρατικά τους δικαιώματα!!
      Ντροπή!!!
      κατά συρροή δολοφόνοι, που φτύνουν την κοινωνία και το κράτος να ζητούν και να απειλούν!!
      όταν κάνανε διακοπές σε αγροτικές φυλακές δεν είδα αντίδραση?

    • Εχει δικαιωματα εχει και υποχρεώσεις!Με την ίδια λογική ο καθένας που δεν του αρέσει κάτι κάνει απεργία πεινας και το πετύχαινε!

  • Η Δικαιοσύνη είναι έννοια σύμφυτη με την επιείκεια και τον ουμανισμό» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση ενώνοντας τη φωνή της με χίλιες υπογραφές δικηγόρων και νομικών που τονίζουν πως «το κράτος δικαίου ισχύει για όλους, δεν είναι a la carte».

    Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων επισημαίνει πως «τα εγκλήματα που διέπραξε (σ.σ. ο Δημήτρης Κουφοντίνας) καταδικάστηκαν τόσο από τα Ελληνικά Δικαστήρια όσο και από την συλλογική συνείδηση» και καταλήγει: «Η Δημοκρατία έχει σταθερά θεμέλια και ισχυρούς θεσμούς που της επιτρέπουν να συνδυάζει την απαίτηση συμμόρφωσης στους νόμους με την τήρηση των αρχών του ανθρωπισμού».

    ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΨΗΦΙΣΕ

    • Να αισθάνεσαι ντροπη κ μόνο π δήθεν θίγεται ο ουμανισμός σου, παίζοντας το επαναστάτης χωρίς αιτία!!να αισθάνεσαι ντροπή κ μόνο, που ποτέ δεν πέταξες τρικακια κ δεν έκανες μια πορεία κ να δηλώσεις φτάνει πια στο φασισμό των δειλων τρομοκρατών!!
      εμείς αισθανόμαστε ντροπή π κυκλοφορείς στην πόλη μας κ προσβάλεις βάναυσα την κοινωνία!!

  • Ναι έχει δικαίωμα και αυτός όπως όλοι. Αλλά στον ιδανικό του κόσμο θα είχε οργανώσει ολοκαύτωμα μόνος του.

    Βάλτε του λοιπόν έναν ορό μη σας μείνει στα χέρια γιατί έχει κι αυτός ψυχή και μετά κάντε του κάνα μάθημα πολιτικής αγωγής μπας και πάρει μπρος στα γεράματα και καταλάβει ότι δεν είναι Ρωμαίος Αυτοκράτωρ να αφαιρεί ζωές επειδή έτσι. Σωφρονισμός λέγεται

  • Και πολυ καλα κανανε και πεταξανε φυλλαδια. Δε ζηταει να αποφυλακιστει ο ανθρωπος, ζηταει να εφαρμοσουν τον ΝΟΜΟ.

    Δεν εχετε ιδεα οι περισσοτεροι απο πανω τι λετε

    • Αυτός εφαρμόζει το νόμο όσο ήταν ελεύθερος; με τον ίδιο τρόπο έπρεπε να του απονεμηθεί δικαιοσύνη. Τέτοιοι άνθρωποι δεν προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία.

    • Ο νόμος λέει ότι θα γυρίσει στην φυλακή που ήταν, μόνο που αυτή έγινε φυλακή υποδίκων και όχι καταδίκων οπότε ορθώς πάει στις φυλακές Δομοκού

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάργησε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας που έχουν όλα τα κράτη του κόσμου για ιδεολογικούς λόγους. Και επομένως, ο Κουφοντίνας, ένας επικίνδυνος και αμετανόητος τρομοκράτης, μεταφέρθηκε σε αγροτικές φυλακές και ζούσε ζωή και κότα.
    Η ΝΔ, επίσης για ιδεολογικούς λόγους, επανέφερε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και ως εκ τούτου, φυλακισμένοι όπως ο Κουφοντίνας, δηλαδή επαναλαμβάνω, επικίνδυνοι και αμετανόητοι κακοποιοί σαν εκείνον, πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους στις νέες φυλακές.
    Αυτός αποφάσισε να κάνει απεργία πείνας επειδή θέλει ο ίδιος να επιλέξει το πού θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.
    Ε, με συγχωρείτε κιόλας…
    Η Δημοκρατία βεβαίως και δεν εκδικείται, αλλά ούτε και εκβιάζεται!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.