kozan.gr: Παρακολουθήστε όλη την τρίωρη διαδικτυακή συζήτηση του Περιφερειάρχη με πολίτες – Ελεύθερους επαγγελματίες – Εκπροσώπους Επιχειρήσεων, που έθεσαν τα ερωτήματά τους σε σχέση με το επίμαχο πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας, που επλήγησαν λόγω covid19

24 Φεβρουαρίου 2021
21:07

Παρακολουθήστε όλη την τρίωρη διαδικτυακή συζήτηση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας με πολίτες – Ελεύθερους επαγγελματίες – Εκπροσώπους Επιχειρήσεων, που έθεσαν τα ερωτήματά τους σε σχέση με το επίμαχο πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας, που επλήγησαν λόγω covid1.

Κλικ εδώ…

23 σχόλια

  • Επιχειρηματίες λιοντάρια στα πληκτρολόγια, γατάκια μπροστά στον περιφερειάρχη. Επί 3 ώρες τους πουλούσε ελπίδες κι αυτοί αγόραζαν. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι αν βγει καινούργιο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι πήραν σ αυτό. Ε ρε γλέντια.

  • Πείτε μου ποιος μπορεί να αντέξει τον Κασαπίδη επι τρεις ώρες να ηθικολογεί; Είπαμε Τελωνου και Φαρισαίου. Μεγάλη χάρη του κάνανε που του θέσανε και ερωτήσεις….

  • Αγαπητοί φίλοι ελεύθεροι επαγγελματίες η εικόνα που είχατε είναι λίαν επιεικώς Α ΠΟ ΓΟ Η ΤΕΥ ΤΙ ΚΗ.
    Ήταν ερωτήσεις αυτές που κάνατε;
    Διεκδικήσατε;
    Μάλλον δεν έχετε ουσιαστικά προβλήματα,αλλιώς δεν εξηγείται.
    Είστε άνθρωποι της αγοράς, που είναι το σθένος σας.
    Κάντε την αυτοκριτική σας.

  • Μπραβο μας, μας ταπωσε ο Κασαπίδης μια χαρά …. Δεν επρεπε να μπει κανενας,, πεσαμε στην παγίδα της επεικοινωνιακης του ομάδας

  • Όλο το ΣουΚου έβλεπες λιοντάρια να βρυχώνται στα πληκτρολόγια και σήμερα ενώπιον του περιφερειάρχη γατάκια να νιαουρίζουν. 3 ώρες τους μοίραζε ελπίδες και η πλάκα είναι ότι σε περίπτωση νέου προγράμματος δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν κι αυτοί που πήραν με το προηγούμενο. Χαχαχα. Έ, ρε γλέντια!

    • ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΣ, ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ : ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 100 ΑΤΟΜΑ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3000 ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΜΙΑ ΧΑΣΟΥΡΑ 10 ΜΕ 15 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ! ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ! ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΓΙΩΡΓΟ…

  • Αφου τα ειπε ωραια και καθαρα ο κασαπιδης ρεε,φτανει με τα ψεμματα σας,αντι να πειτε μπραβο που εφερε χρηματα και τα πηραν συμπολιτες μας φωναζετε,ε τι να κανουμε υπηρχαν οροι και προυποθεσεις που ολοι γνωριζαν αφηστε τα παραμυθια,μακαρι να φερει και αλλα χρηματα να παρουν και αλλοι αλλα μεχρι εκει.Στο τελος θα λεμε καλυτερα να μην ερχετε δραχμη στον τοπο μας με την μιζερια και την κλαψα.

  • Περιφερειάρχη ανελλιπώς σε έχω ψηφίσει και στηρίξει, προσωπικά και οικογένειακα, με είχες απογοητεύσει και στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως που χρειάστηκε να κυβερνησεις κατάλαβα ότι παρ’ όλο που ξέρεις τι όρκο έδωσες και θα πρεπε να υπηρετείς τη δημοκρατία και το Σύνταγμα, δεν τήρησες μια βασικότερη αρχή του, την αρχή της ΙΣΟΤΗΤΑΣ και αυτό δεν είναι ατόπημα, είναι ΑΜΑΡΤΙΑ! Κοιτά να βρεις λύση, πιο πολύ για σένα και μετά για τους άλλους, να ζητήσεις συγχώρεση για τον πόνο, την απογοήτευση, την θλίψη και αγανάκτηση που προκάλεσες! Λύση δεν είναι πάντως να δώσεις αποζημιώσεις «ζητιανιάς» σε όσους ΑΔΙΚΗΣΕΣ! Αυτοί ξέρουν.
    Υ.γ.: Μπράβο στους άρχοντες άλλων περιφερειών που βοήθησαν πραγματικά και ίσα τους πολίτες!
    Παρακαλώ πολύ να περάσει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.