kozan.gr: Ζήτημα νομιμότητας έθεσε η Γεωργία Ζεμπιλιάδου για το επίμαχο πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας που επλήγησαν λόγω covid19, συσχετίζοντας την έννοια της σύγκρουσης συμφερόντων και τη δήλωση του πόθεν έσχες των αιρετών που ενισχύθηκαν απ’ αυτό και που ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο το ίδιο το πρόγραμμα (Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2021
18:27

 

Μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Γ. Ζεμπιλιάδου, έθεσε πλέον, και στο κορυφαίο συλλογικό όργανο, ζήτημα νομιμότητας για το επίμαχο πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας που επλήγησαν λόγω covid19, συσχετίζοντας την έννοια της σύγκρουσης συμφερόντων και τη δήλωση του πόθεν έσχες των αιρετών (που ενισχύθηκαν απ’ αυτό), που ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο το ίδιο το πρόγραμμα.

 

13 σχόλια

  • εάν μοίραζαν ολόκληρο το ποσό οριζόντια και ισάξια σε όλες τις επιχειρήσεις που το ζητούσαν, θα έπαιρνε ο καθενας τους περιπου 10000€, και πέρα απο το ότι θα ήταν όλοι τους ικανοποιημένοι, ο περιφερειάρχης.. θα γινόταν ήρωας!! αλλά δεν τους “φτάνει” το μυαλό να σκεφτούν υπερ ολων και ιδού τα αποτελέσματα!! λουστείτε τα τώρα…!!

    • Μάλιστα ένας που έχει εργαζόμενους και ένας που δεν έχει τα ίδια χρήματα , ο ένας μπαίνει μέσα 80.000 ο άλλος 11.000.. Αυτό το πρόγραμμα είναι της Ευρωπαϊκής ένωσης και όχι του ΚΚΣΕ που εκεί σίγουρα θα παίρνανε όλοι τα ίδια χρήματα αλλά θα ήταν 1 Ευρο για την κάθε επιχείρηση. Σίγουρα τώρα περιορισμό να βγει και άλλο πρόγραμμα , το οποίο υποσχέθηκαν , και να καλυφθούν οι οποίες αβλεψιεσ και να καλυφθεί μεγάλο μέρος των επιχειρήσεων της περιοχής .

  • Ο τίτλος του πρoγράμματος να θυμίσω ήταν ο εξής:
    *Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία.*
    Όλοι γνωρίζουμε ότι επιτρεπόταν και τελικά έλαβαν επιδοτήσεις και επιχειρήσεις που όχι μόνο δεν επλήγησαν αλλά ήταν και κερδοφόρες το επίμαχο διάστημα.
    Άρα δεν έχει καταστρατηγεί η βασική έννοια του προγράμματος και επιδοτήθηκαν επιχειρήσεις που δεν επλήγησαν?
    Άρα όλο το πρόγραμμα δεν είναι στον αέρα και δεν θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας?

  • Κυρία Ζεμπιλιαδου με ενοχλεί αφάνταστα ότι το μόνο που σχολιάζετε για αυτό το πρόγραμμα είναι ότι πήραν επιδότηση οι αντιπεριφεριαρχες. Δεν σας έκανε εντύπωση τίποτε άλλο;, ο άδικος τρόπος που μοιράστηκαν τα χρήματα δεν σας άγγιξε καθόλου. Μείνανε εκτός χιλιάδες επιχειρήσεις που ήταν κλειστές με κρατική εντολή, και με μεγάλη πτώση τζίρου. Δεν σχολιαζετε για όσους τα πήραν ενώ δούλευαν κανονικά, προφανώς γιατί δεν θέλετε να θίξεται κάποιους ψηφοφόρους σας. Απαντήστε μας ξεκάθαρα αν εσείς οργανωνατε το πρόγραμμα ποιους θα αποκλειατε.

    • Η Ζεμπιλιάδου έβαλε θέμα για αύξηση προϋπολογισμού ή εναλλακτικά μείωση του ταβανιού για να πάρουν περισσότεροι γιαυτό να μην είσαι άδικος . Και μάλιστα το φωνάζει απο τον Οκτώβριο

  • Αποδειχτηκε στο περιφερειακο οτι η Ζεμπιλιαδου αυτα που λεει δεν ισχυουν ,φερνοντας σε απιστευτη αμηχανια τη Διαχειριστικη Αρχη κ το κεπανεμ που κουραστηκαν να τις λενε οτι ακολουθησαν οτι λεει το υπουργειο κ η Ευρωπη.

  • Μιλάει για νομιμότητα η κ. Ζεμπιλιάδου τη στιγμή που παραθέτει Νόμους που δεν ισχύουν άλλο για να πλήξει τους Αντιπεριφερειάρχες. Αλλά όταν της απάντησε ο κ. Λυσσαρίδης και της είπε ότι μπορεί να κινηθεί και νομικά εναντίον της λόγω της λάσπης που έριχνε τόσες μέρες, δεν απάντησε. Τίποτα. Σιωπή. Και όσον αφορά στους εκπροσώπους της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και Διαχειριστικής Αρχής, μια χαρά συμφωνούσε μαζί τους. Οι άνθρωποι μιλούσαν με στοιχεία και δεν φώναζαν χωρίς λόγο μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.