Π. Πλακεντάς: “Μας απασχολεί ότι τις τελευταίες μέρες έχουμε μια σειρά από κρούσματα στην κοινότητα”

26 Φεβρουαρίου 2021
14:57

Μας απασχολεί ότι τις τελευταίες μέρες έχουμε μια σειρά από κρούσματα στην κοινότητα. Η κατάσταση μας ανησυχεί και γι’ αυτό σήμερα ξεκινάμε rapid test» είπε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους Στέφανο Διαμαντόπουλο και Σάκη Μόσχη ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

«Οι πρώτες πληροφορίες  από τον ΕΟΔΥ μιλούν για μια οικογένεια που τριγυρίζοντας στο χωριό και δημιούργησε το πρόβλημα» είπε ο δήμαρχος.

Ερωτηθείς αν υπήρχε πρόβλημα στην τήρηση των μέτρων και στην εκκλησία είπε πως «το έχω αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα που υπήρχαν ανυπάκοοι ιερείς που λειτουργούσαν πέρα των μέτρων που έχουν τεθεί, εντός των Ιερών Ναών».

«Δεν είναι κάποιο ιδιότυπο αντάρτικο είναι η νοοτροπία ότι στο χωριό δεν κολλάμε».

https://www.thessnews.gr/article/191696/dimarchos-eordaias-sto-rth-mas-anisychei-i-katastasi-me-ta-krousmata-%E2%80%93-xekiname-rapid-test

6 σχόλια

  • Καλα τα λες ποιος σε ακουει ειναι το θεμα και που ξαναπαμε για κλεισιμο παλι πες την αστυνομια να κανει πιο αυστηρους ελεγχους οι μισοι στην πολη σου κυκλοφορουν με κατεβασμενη μασκα και πινουν καφε στο παρκο στα παγκακια απεναντι απο την αστυνομια και στην πλατεια και στα αλλα παρκακια ουτε μασκα φορανε ουτε αποστασεις κρατανε δημαρχε

    • Από την στιγμή που δεν είσαι πτολεμαιδιωτης γιατί έγραψες πόλη ΣΟΥ
      Πως μπορείς και έχεις άποψη για την πόλη ΜΟΥ
      Το τι γίνεται… όταν εγώ ζω εδώ 34 χρόνια
      Κράτα τις υποδείξεις για την περιοχή σου μεγάλε έλα αλλού λέμε!

      Υ.γ. ο δήμαρχος ΜΑΣ
      Μίλησε για ιερείς που δεν τηρούσαν τα μέτρα και χωρίς μάσκα , για τους πολίτες και όσα αναφέρεις είναι τέρμα γελοίο ειδικά από κάποιον που δεν ζει εδώ. Ακόμα κι αν ζεις θα πρέπε να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις γιατί είσαι ψεύτης…και ψάχνεις άλλοθι για την κυβέρνηση τσίρκο που πιθανόν να ψήφισες να την αιτιολογεις σαν άλλους ότι τάχα δεν είναι πολιτικό το ζήτημα.

    • Ατυπε, στην δική σου πόλη δεν βγαίνουν έξω οι συμπολίτες σου;; Δεν κάθονται στο παγκάκι ή στα πάρκα, κρατώντας καφέ στο χέρι;; Δεν πηγαίνουν στο σούπερ, στον φούρνο και στα φαρμακεία;; Δεν πηγαίνουν στον εργασιακό τους χώρο;; Όλοι κάθονται μέσα στο σπίτι όλο το 24 ωρο;; Εσείς καραντίνα είστε;; ?

  • Όχι κ.Δημαρχε προσεχαμε για να έχουμε και δεν κυκλοφορούσαμε όπως αναφέρετε αλλά άλλοι μας κόλλησαν και εμάς.”μια οικογένεια που τριγυρίζοντας στο χωριό και δημιούργησε το πρόβλημα»”θα παρακαλούσα πολύ να πάρετε να λόγια σας πίσω. Ο σύζυγος βγήκε Σάββατο βράδυ θετικός και από την Δευτέρα νοσηλεύεται το ίδιο και η πεθερά μου αλλά και εγώ. Ήμαστε μια σοβαρή και όχι ανεγκέφαλη οικογένειά

  • Κρούσματα κορονοιου υπάρχουν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Μπορεί όμως κάποια χωριά να είναι τυχερά και να μην έχουν κάποιο κρούσμα.Και για να μην νοσησουμε, θα πρέπει να βγαίνουμε μόνο για περπάτημα μια ώρα, να μην πηγαίνουμε συχνά στα εμπορικά καταστήματα τροφίμων,να μην επισκεπτομαστε άλλους, να μην δεχόμαστε επισκέψεις άλλων στο σπίτι μας, αλλά και να μην πηγαίνουμε καθόλου στον χώρο εργασίας μας. Δυστυχώς όμως, πολλοί εργαζόμενοι αναγκάζονται να πάνε στον εργασιακό τους χώρο, γιατί δεν είναι δυνατή η τηλεργασια σε ό, τι αφορά το δικό τους επάγγελμα. Ο καθένας μας μπορεί να κολλήσει κορονοιο οπουδήποτε κι από οποιονδήποτε. Αν έρθει στενός συγγενής σπίτι σου, τι θα του πεις;; Φύγε;; Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να κρατήσεις απόσταση από αυτόν, φορώντας μάσκα ή να μην τους ανοίξεις καθόλου την πόρτα του σπιτιού σου, που δεν μπορείς να το κάνεις σε πρώτου βαθμού συγγενή. Βγαίνεις έξω για βόλτα και συναντάς συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Δεν γίνεται να μην τους μιλήσεις. Απλά, πάλι θα σκέφτεσαι ότι πρέπει να κρατήσεις μεγάλη απόσταση από αυτόν. Ούτε γίνεται να μην πηγαίνεις καθόλου σε σούπερ, φαρμακεία και φούρνους,εκτός αν σε εξυπηρετεί κάποιος.Παντως,στις μεγαλες πόλεις γίνονται διαδηλώσεις και μετάκινούνται με αστικά λεωφορεια, που είναι επικίνδυνοι χώροι μετάδοσης ιού! Η κυβέρνηση, τι κάνει για αυτό;; Κι εγώ θα μπορούσα να κολλήσω τον ιό από καποιον, που δεν έχει συμπτώματα ή που μπορεί να έχει συμπτώματα του ιού κι αντί να εξεταστεί και να μην βγει,να πράττει αυτός το αντίθετο,με αποτέλεσμα να κολλήσω κι άλλα μέλη της οικογενειας μου. Πρωθυπουργοί, βουλευτές και υπουργοί έχουν νοσησει από κορονοιο,παρολο που πρόσεχαν και μας συμβουλεύουν να προσέχουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.