Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου: 18 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – 7 στην Π.Ε. Γρεβενών – 1 στην Π.Ε. Φλώρινας & 3 στην Π.Ε. Καστοριάς – 1790 συνολικά στην χώρα

26 Φεβρουαρίου 2021
17:37

 

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου: 18 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – 7 στην Π.Ε. Γρεβενών – 1 στην Π.Ε. Φλώρινας & 3 στην Π.Ε. Καστοριάς – 1790 συνολικά στην χώρα.

 

45 σχόλια

    • Μείνε μέσα εσύ τότε , ευκαιρία να μάθεις και λίγη ορθογραφία κιόλας ευκαιρία είναι τώρα με το καθισιό
      εμείς φτάνει αρκετά σαπίσαμε μέσα γουβα εκανε ο καναπές με τις μαλ….. ανοησιες του καθε μπλε κηφήνα.
      Οσο για την αστυνομία μια χαρά παρών ήταν και είναι
      τόσο οι ζητάδες όσο και τα περιπολικά πηγαίνουν πάνω κάτω συνέχεια και κάνουν ελέγχους όπου πρέπει
      ακόμα και αυτοί έχουν κουραστεί να το παίζουν μπαμπούλες του πολίτη. Όσο κι αν προσπαθει ο Μιχαλάκης ο πρωην πασοκος να την καταντήσει κι αυτήν τσίρκο και καφενείο … παρόλα αυτα εξακολουθεί να κάνει σωστά την δουλειά της.

        • Ξύπνα είναι και πολιτικό το ζήτημα , όταν τις αποφάσεις για άνοιγμα και κλείσιμο και χρονική διάρκεια εξόδου την παίρνουν πολιτικοί. Ξύπνα και δες τι γίνεται και τι νομοσχέδια έχουν ψηφιστεί ως τώρα το τελευταίο 5μηνο ενώ είμαστε σε πανδημία.

          Απλά ξύπνα και εσύ και όσοι σαν εσένα που ακόμα νομίζουν ότι απλά γίνονται όλα για το καλό σου.

  • Η εβδομάδα δεν κλείνει καλά . . . Χτυπάνε καμπάνες!
    Πάρτε τα μέτρα σας τώρα ο καθένας μόνος του γιατί κι άλλο λοκνταουν δεν το αντέχει η περιοχή, ούτε η ψυχούλα μας, ούτε η τσέπη μας!
    Ας φερθούμε υπεύθυνα

  • Φταίμε, φταίμε, φταίμε (ακολουθεί αυτομαστιγωμα).Τι μας ζητούν πια.Να μείνουμε σπίτι ασφαλείς εδώ και ενα χρόνο.Τοσο πολύ ανάγκη έχετε να βγείτε? Σαν δεν αντρεπιστι ανευθυνοι

  • Πηγαδάκια έξω από τα καφέ
    Η Πτολεμαΐδα φταίει….
    Η μάσκα στο πηγούνι κλπ κλπ..
    Έλα καραντινολαγνοι πάμε δυνατά και σήμερα το αφήγημα

  • Πόσο χολή πια μια φταιει η κοζανη μια η πτολεμαιδα συνέλθετε εχετε καταντήσει αηδία ο ένας θάβει τον άλλο και οι κυβερνοντες χλιδή!!!! Ηρέμησε και μη πιστεύετε τίποτα ήδη στο νομό μας τα παρακολουθώ από καιρό 3 φορές λάθος μια 53 μια 23 μια από 7 18 και σε παρακαλώ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ άφησε το σχόλιο μου σε παρακαλώ τη γνώμη μου εκφράζω!!!

    • ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ; ΕΚΕΙ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!

    • Εκει στον συριζα ειστε σε απογνωση,εχετε μπερδεψει το ζορι σας που ο μητσοτακης θα ειναι για πολλα χρονια πρωθυπουργος,με την πανδημια!!! Τα εχετε βαλει ολα σε ενα καζανι και τα εχετε κανει σαλατα!!!!!!

      • Καλά εσύ φαντάζομαι όλο τον χρόνο πετάς αετό και την Καθαρα Δευτερα παιρνεις ρεπο ε?
        αχαχαχαχαχα κοιμάσαι και βλέπεις στον ύπνο σου Συριζα? Σε πονάει πολύ ακόμα και ως αντιπολιτευση , κοιτα τα χάλια σου καημένε με τον μπαρούφα της Ικαρίας που ψήφισες και άσε το 20% του Συριζα ο Συριζα ειναι αντιπολιτευση ετσι κι αλλιως 1-2 πραγματακια σωστά που εκανε προς οφελων ολων οταν ηταν στην κυβερνηση δεν το εκτιμησατε ολα τα τρολακια και φαγατε τον σανο του γιου του αποστατη για ενα ονομα που μεχρι και σε αυτο σας επιασε κοτσους
        σταματα λοιπον να κλαιγεσαι περι Συριζα γιατι την δευτερη φορα που θα ξαναρθει ο Συριζα στα πραγματα μην περιμενεις τα ιδια
        το πρωτο πραγμα που θα κανει – που το ευχομαστε απο καρδιας – ειναι να ξηλωσει ολα τα μπλε παιδακια και τους χουντικους νομους τους.

        Διαβασε κανα αρλεκιν να σου περασει και σταματα το Skai και τον Ευαγγελατο πας ολοταχως στο γκρεμο

        • A εσυ εχεις μεγαλο ζορι να το κοιταξεις!!!! Οσο για τον φιλο σου τον τσιπροκιο στο μονο κρατος που θα μπορουσε να ξαναγινει πρωθυπουργος ειναι το κογκο και πολυ του πεφτει!!! Χαχαχαχα!!!!

        • Πράγματι ένα από τα καλά για όλους που έκανε ο Τσίπρας ήταν ο νόμος Κατρούγκαλου και οι συντάξεις χηρείας των 400 ευρώ… Αιδώς Αργείοι.

  • Στην πλατεία ο κακος χαμος. Στο δημαρχειο στα σκαλια η πιτσιρικαρια αραγμενη με μπυρες και καφεδες!!!!

    απιστευτα πραγματα, LOCKDOWN κατα τα αλλα!

    • Γνωρίζεις ποσά είναι τα κρούσματα σε αυτές τις ηλικίες που αναφέρεις και ποσά είναι τα κρούσματα σε μεγαλύτερες ηλικίες, ακόμα και σε συνταξιούχους που μπαίνουν στις τράπεζες σαν σαρδέλες λες και τους έκλεψε πολλές φορές η τράπεζα τα λεφτά από της σύνταξη τους και πάνε και κάνουν ενημέρωση βιβλιαρίου; Αν θέλουν λοκνταουν ας κλείσουν για 4 μήνες τους συνταξιούχους μέσα και τελείωσε το παραμύθι, εξάλλου αυτοί είναι πι μάγκες που είναι αρνητές, δεν θέλουν να κάνουν εμβόλια, μαζεύονται σε κηδείες, καφενεία, εκκλησίες, στο πηγούνι η μάσκα. Άσε την πιτσιρικαρία ήσυχη

  • Ο χαρδαλιας οι αποκριες οικαραντινολαγνοι η νδ ο συριζα φταινε για τα χαλια μας ετσι λετε? Πατε καλα? Μεγαλοι ανθρωποι ειστε σοβαρευτειτε και βαλτε τα με αυτους που και στις δυο πολεις δεν τηρουν τα μετρα παντως ουτε 5 ουτε 10 ειναι και οποιος δεν το βλεπει ε καλα ειπε καποιος μαλλον αληθωρος ειναι

    • Εσυ που βλεπεις καλα ρε εξυπνακια μιας και εμεις ειμαστε αληθωροι… για πες μας ρε αετοματη μου…
      τα μετρα αυτα καποιος τα εισηγειται και καποιος τα επιβαλει σωστα? Η παλι κανω λαθος?
      Οταν τα επιβαλει μια κυβερνηση λοιπον με τι θες να ασχοληθουμε ρε? Με τον καιρο? Ρε ειστε καλα?
      Μιλαμε αμιγως για μετρα τα οποια δεν αποδιδουν οπως εχει αποδειχτει περιτρανα χωρια τα λαθη που πανε συννεφο ποτε χρεωνονται παραπανω κρουσματα ποτε αλλου ειναι τα κρουσματα κι αλλου χρεωνονται…αυτα δεν τα βλεπεις εσυ αετοματη μου? Εχεις μαθει μονο να αναπαραγεις μονο το ιδιο τσιτατο φταινε οι πολιτες..
      ωπα ρε σοβαρα? Φταιει ο αλλος που εκατσε στο παγκακι να κανει ενα τσιγαρο η ο αλλος που εβγαλε το σκυλο βολτα και δεν φταιει τα τζιμανια οι κυβερνωντες που αποφασιζουν οτι να ναι μετρα που μπαζουν απο παντου και δεν παρεχουν ασφαλεια οπως εχει αποδειχτει?
      Και μας λες και αληθωρους απο πανω ενω εσυ εισαι ο ανοιχτοματης? Κανε μας τη χαρη σε παρακαλω…χορτασαμε μπαρουφες για σημερα οχι αλλες!

      • Μια χαρά αποδίδουν τα μέτρα,όταν όμως τηρούνται.Και μην περιμενουμε να έχουμε από έναν αστυνομικό να μας κυνηγάει.Μόνοι μας πρεπει να ξέρουμε το σωστό και να τηρουμε τα βασικά μπας και ξεκολλησουμε.Δυστυχώς όμως είμαστε ένας λαός που παντα του φταίνε οι άλλοι.Για αυτό και ευδοκιμεί τόσο πολυ ο λαϊκισμός στην Ελλάδα.

  • Αφηστε τα πολιτικα και ας παραδεχτουμε πως η κατεβασμενη μασκα οι παρεουλες θα μας ξανακλησουν και οχι δεν φταιει κανεις αλλος εκτος απο τους ανευθινους

  • Παντου ο κακος χαμος κοζανη πτολεμαιδα δεν σωζεται τωρα ε βγαλτε εντελως τις μασκες καντε μεγαλυτερα πηγαδακια ανοιξτε και τα καφε υποστηριξτε πως φταιν τα κοματα οι αποκριες ο καιρος και μετα παμε ομαδικα στην εντατικη τρελιτσα πουλατε ? Δεν ξερετε τι πρεπει να κανετε? Βαλτε μασκα επιτελους και σοβαρευτειτε

    • Καλα αστο το θεμα με τα καφε αν επρεπε να ανοιξουν η οχι μη το πιασουμε αυτο το θεμα…γιατι η κυβερνηση τσιρκο εχει εκτεθει ανεπανορθωτα ειτε απο λιστες της ντροπης ειτε απ το γεγονος οτι ο ιδιος ο Π.Ο.Υ προκαιρου δημοσιευε λιστα με τις αιτιες διασπορας και η εστιαση ηταν σε πολυ χαμηλο ποσοστο , πρωτα και καλυτερα ηταν τα ΜΜΜ που δεν εκανε τιποτα ο μπαρουφολογος της Παρνηθας οι εκκλησιες και οι χωροι των εργοστασιων που επισης δεν εκανε τιποτα.
      Λοιπον σοβαρεψου εσυ και μερικοι ακομα που το παιζετε μπατσοι στις ζωες των αλλων γιατι απ το πρωι ως το βραδυ με την μασκα ειμαστε και τηρουμε και τα μετρα μας και ολα οπως πρεπει γινονται.
      Κοιταχτε τους εαυτους σας πρωτα εσεις που κουνατε το δαχτυλακι σας μηπως δεν τα τηρειτε εσεις αυτα και αφου κανετε την αυτοκριτικη σας μετα θα μιλατε για αλλους. Δεν θα νιωθουμε και δαχτυλοδεικττουμενοι στην ιδια μας την πολη μεσα απο τον καθε τραγικο να μην πιουμε μια γουλια καφε η να μην κανουμε ενα τσιγαρο η να φαμε ενα σουβλακι ξερω γω…. επειδη θελει να το παιζει ρουφιανος και μετα να παιρνουν φωτια τα δαχτυλακια του εδω μεσα στο πληκτρολογιο.

      ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ!

      • Δεν πας στην βιλα του αρχηγου σου του τσιπροκιου να παρεις λιγο καθαρο αερα λεω εγω,ασε που εχει και φοβερη θεα!!!!

  • ΠΟΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟΚΑΜΜΕΝΕ; ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΑΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!

  • Ο άνθρωπος βόλτα μέ τόν σκύλο.. Ο άνθρωπος μέ τό φίμωτρο,καί ο σκύλος χωρίς! Μιλάμε γιά Τήν Απόλυτη Ξεφτίλα. Η βόλτα τού σκύλου επιτρέπεται ,η επίσκεψη στήν γριά μάνα μου ,τόν γέρο πατέρα μου όχι. Μόνο με “προυποθέσεις”
    Τί λέτε ρέ παιδιά ! Τί έχουμε “δει”..τί έχουμε ανεχτεί;

  • Θεωρώ ότι ο καθένας μας πρέπει να γνωρίζει πώς να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της δουλειάς του.
    ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ μετά, η κυβέρνηση, με όλα τα επιτελεία της, δεν βρήκε τον τρόπο να λύσει το πρόβλημα της πανδημίας. Το θεωρώ ανικανότητα. Έχουμε πλέον κουραστεί και αγανακτήσει. Φτάνει πια!!!

  • Ρε οτι ναναι τελικα οτι ναναι λες απλα φιλε μου τηρησε εσυ και ολοι μας τα μετρα τοσο δυσκολο ειναι? Βαλε τη γ ! Την μασκα μην την φορας λαθος και πιες και τον καφε σου κανε την βολτα σου αλλα προστατεψου και προστατεψε μας και ναι με αυτα που σου λεω ειμαι αετοματης σε συγκριση με σενα που σου φταινε τα παντα εκτος απο αυτους που δεν τηρουν τα μετρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.