Kozan.gr: Σκουπίδια, σε διάφορα σημεία, δεξιά και αριστερά του δρόμου Κοζάνης – Αργίλου (Φωτογραφίες)

27 Φεβρουαρίου 2021
09:59
Ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία για ατομική άθληση είναι ο δρόμος Κοζάνης – Αργίλου.  Δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας δε σέβονται το περιβάλλον και πετούν σκουπίδια δεξιά κι αριστερά του δρόμου. Δείτε μερικές σημερινές ενδεικτικές φωτογραφίες.

9 σχόλια

  • Δυστυχώς, οι “βάνδαλοι”, αν και αρχαίος λαός, ευημερούν μέχρι και σήμερα!!! Αλλά δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε μ΄αυτούς. Θεωρούμε δεδομένη τη συμπεριφορά τους, ενώ ζητούμενο είναι η καθαριότητα και ο σεβασμός στο περιβάλλον. Χτυπάμε γροθιά στο μαχαίρι και πονάμε.

  • ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ, ΟΤΑΝ ΚΙΝΟΥΝΤΕ ΕΚΕΙ…ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;;

    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..

  • Εμένα, εκτός από τα σκουπίδια, με ενοχλούν και οι αγκαθωτές περικοκλάδες που κείτονται στο πεζοδρόμιο αυτό. Ο δήμος Κοζάνης τις αγνοεί;

    • Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΑ ΕΚΤΌΣ ΑΝ ΈΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙΣ.

  • Το σάρωθρο καλά είναι να περάσει και από εκεί μια βόλτα αν δεν βαριούνται και όχι όλο μέσα στην πόλη για τα μάτια του κόσμου.

  • υπηρεσία καθαριότητας …Ο Προϊστάμενος ακούει ?? Ντροπή Δήμαρχε και αντιδήμαρχε καθαριότητας . Ούτε 5-6 Καλαθακια κατά μήκος του ποδηλατοδρομου- πεζοδρόμου που χρησιμοποιείται από όλους τους Κοζανίτες δεν βάλατε ..Έργο 0 είστε απλά ανεπαρκείς

  • Έτσι όπως είναι παρουσιασμένο το παρόν άρθρο δημιουργείται η εντύπωση ότι μόνο στον συγκεκριμένο δρόμο υπάρχουν δεξιά και αριστερά σκουπίδια!!! Σε όλους (σχεδόν) τους επαρχιακούς δρόμους ανα την Ελληνικήν Επικράτειαν υπάρχουν δεξιά και αριστερά σκουπίδια/απορρίματα/…!!! Διαφωνώ με μερικά σχόλια που λένε ότι εκείνοι που πετούν σκουπίδια είναι βρώμικοι ή ότι άλλο. Έχω δει και γυναίκες που “ντέπεσαι να μπεις στο σπίτι τους, από την καθαριότητα” όπως λέει ο κατά τα άλλα υπέροχος λαός μας, να πετούν σκουπίδια στη φύση, στο δρόμο,…. διότι ανέκαθεν στη χώρα μας (αλλά και σε όλα τα νότια Βαλκάνια τολμώ να γράψω) επικρατεί η άποψη “καθαρή, -ος στο σπίτι της/του, βρώμικη, -ος στους δημόσιους χώρους”. Επίσης: Οι κάδοι που βρίσκονται έξω από το σπίτι μας είναι για όλα τα απορρίματα (εννοείται που χωρούν σε αυτούς) εκτός και να υπάρχει ειδική επισήμανση. Διότι όπως έγραψα και σε προηγούμενο σχόλιό μου σε παρόμοιο άρθρο, επικρατεί ευρέως η άποψη ότι οι κάδοι είναι μόνο για τρόφιμα (σε μερικά μέρη υπάρχουν ήδη καφέ [bio] κάδοι για τα τρόφιμα) και π.χ. ένας σπασμένος κουβάς πρέπει να απορριφθεί στο παρακείμενο χωράφι(;;;)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.