Κυριακή 28 Φεβρουαρίου: 12 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 8 στην Π.Ε. Καστοριάς, 2 στην Π.Ε. Γρεβενών – Κανένα στην Π.Ε. Φλώρινας – 1269 συνολικά στην χώρα

28 Φεβρουαρίου 2021
17:37

 

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου: 12 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 8 στην Π.Ε. Καστοριάς, 2 στην Π.Ε. Γρεβενών. Κανένα στην Π.Ε. Φλώρινας. 1269 συνολικά στην χώρα.

 

11 σχόλια

  • Ναι κύριε Στέλιο είναι πολλά.
    Γιατί αν υπολογίσεις το 14ημερο που αυτά τα άτομα είναι θετικά τότε μιλάμε για ένα αριθμό της τάξης των 112-140 ατόμων. Αν τα κάνεις αναγωγή στις 100χιλιάδες κατοίκους για να είναι συγκρίσιμο με άλλους δήμους τότε μιλάμε από 157 έως 197 άτομα θετικά. Δλδ κόκκινη περιοχή και πάλι….οπότε Ναι είναι πολλά!

    • Τα μέτρησαν σωστά αυτή τη φορά η κάνανε κάνα λαθάκι γιατί άνθρωποι είναι και αυτοί δε μπορούν πάντα να βασίζονται σε αλγόριθμους να βγάζει τον αριθμό κρουσμάτων 😉

      • Την προηγούμενη φορά δεν ήταν λάθος ως ανύπαρκτα τα θετικά τεστ αλλά μετρήθηκαν ετεροχρονισμένα. Ξέρεις τι θα σήμαινε αυτό αν γινόταν σωστά; ότι το τοπικό πιο αυστηρό λοκ νταουν θα είχε ξεκινήσει πιο νωρίς από τις 16 Δεκεμβρίου και θα τελείωνε άγνωστο πότε. Εύκολο να λέμε τη γνώμη μας αλλά να την λέμε με στοιχεία

  • Ούτως ή άλλως θα μας ξανακλεισουν μέσα , το πολύ μέχρι την καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου…και ίσως βάζω και πολύ..
    Αν γλιτώσουμε το τοπικό λοκνταουν θα γίνει γενικό μέχρι 2 Μαίου οπότε και πάλι δεν γλιτώνουμε. Πάλι τα ίδια τα περσινά λάθη θα κάνουν οι υπερκομψοι κηφήνες της κανονικότητας. Μετά το Πάσχα ανοίγει εστίαση και ξενοδοχεία θα πιάσουμε Ιούνιο…και βουρ τουρισμό , 3 μηνακια έξω και από Σεπτέμβρη Οκτώβρη πάλι μέσα.
    Α! Και φυσικά θα ακούμε πάλι ότι ο ιός δεν θα κολλάει στα αεροπλάνα και τα πλοία με 90 τοις εκατό πληρότητα που θα κάνουν , λόγω τουρισμού.
    Άλλωστε ο Θεοχάρης το δήλωσε είτε με εμβόλια είτε χωρίς μετά τον Μάιο περιμένουμε αύξηση τουριστών κυρίως από Βρετανία.
    Βγάλτε τα συμπεράσματά σας..!!!

    • Να πας να κάνεις το εμβόλιο για να είσαι έξω και να μας κάνεις μάθηματα στις πλατείες και όχι στο διαδίκτυο. Γιώργο σε ευχαριστώ για τα διαφωτιστικα σου σχόλια. Άνοιξε μας τα μάτια.

    • Τ’ Αι Γιώργη θα είναι ανοιχτά τα πάντα, ‘τοιμάσου να κιράσεις τς γνωστούς σου. Τόσις παράδις μάζιψες στου κάτσιμου. Αιντε τρομουγλάνι !!!

  • δεν υπαρχει κανενα Lockdown. το Σαββατο που βγηκα για πρωτη φορα μετα απο βδομαδες για κατι περα απο σουπερ μαρκετ ειδα μια απιστευτη εικονα.

    ολοι ειναι εξω. χαμος σε καθε παρκο, σε καθε σχολειο, στην πλατεια, σε καθε ανοιχτωσια. παιδια-νεοι-ενηλικες-γεροι

    ολοι εξω ειναι. Δεν υπαρχει κανενα lockdown.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.