kozan.gr: Το “γαϊδουρότρενο” στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης (Φωτογραφίες)

28 Φεβρουαρίου 2021
20:56

Εδώ και κάποιες μέρες έχει στηθεί στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης και θα βρίσκεται εκεί μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα αποτελώντας στοιχείο του φετινού Αποκριάτικου στολισμού στην πόλη. Πρόκειται για άρμα του Φανού Σκ’ρκας που ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην περσινή αναβληθείσα αποκριάτικη παρέλαση συμβολίζοντας το τρένο της Καλαμπάκας.

8 σχόλια

  • Εδω ο κόσμος καίγεται και η κοζανη τον Χαβάτης. Ωραια η παράδοση ωραια όλα τα έθιμα αλλα έλεος δλδ. Ολοι μας στεναχωριομαστε που ολα τα έθιμα μας φέτος δεν έγιναν αλλά δεν αρχίσαμε να μαζευόμαστε στης πλατείες και τα θέατρα για να τραγουδάμε και ας τηρούνται όλα τα μέτρα οπως λέτε. Μαζεύτηκε εκει στον δήμο για να μην κλαίμε σε κάνα 15ημερο πάλι με το κλείσιμο τον καταστημάτων και τον ανθρώπων πάλι μέσα.

    • Πολίτη άσε τα στοχευμένα αντιπολιτευτικα σχόλια!
      Ασχολήσου με την ενεργειακή κοινότητα στο Μαυροδένδρι!
      Δεν σε πειράζουν οι ουρές στα σουπερ,δεν σε πειράζει ο χαμός στα σχολεία και σε ενοχλεί που κάποιοι προσπάθησαν να παρουσιάσουν το εθιμο που άλλοι απαξιωναν και χωρίς κόβιντ?!
      Αλλού ρα!

    • Δηλαδή κολλάς και διαδικτυακά ;
      Εμείς θελουμε Αποκριες ! Θελουμε τα έθιμα μας και τα έθιμα δεν σταμάτησαν ποτέ !
      Εμείς οικονομικά προβλήματα είχαμε πάντα όχι με τον κορονοϊο μόνο !
      Συγχαρητήρια στο Δήμο που συνεχίζει το έργο του !

  • Είναι αν εγκέφαλο αυτό που κάνει ο Δήμος Κοζάνης και οι υπεύθυνοι φωστήρες του αυτό που γίνεται καθημερινά στην πλατεία θα το πληρώσουμε ακριβα

    • Έχεις απόλυτο δίκιο, το είπε και ο Γώγος σήμερα στο Σκάι, η μετάλλαξη η νοτιοαφρικανική ήρθε με το τρένο της καλαμπάκας και κινδυνεύουμε όλοι!

  • Μα πόσο αγαπάμε κάποιοι την αποκριά….

    Δηλαδή αν δεν υπήρχε το τρένο της Καλαμπάκας θα ήταν άδεια η πλατεία από κόσμο?….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.