Εξώδικο του Κώστα Καρανάτσιου στο kozan.gr

1 Μαρτίου 2021
10:51

Δικηγορικό γραφείο

Σοφοκλής Αντίδικος κ. Συνεργάτες

Διδάκτορ Κομμωτικής- Αεροναυπηγικής

Εξώδικη Δήλωση- Πρόσκληση

του Costa Karanatsios

ΠΡΟΣ

Ηλεκτρονική εφημερίδα www.Kozan.gr

Κοζάνη 1η Μαρτίου 2021

Δια της παρούσης ηλεκτρονικής εξωδίκου δηλώσεως σας πληροφορούμε ότι το γραφείο μας εκπροσωπεί δικαστικώς και εξωδίκως τον ψηλό και ελκυστικό Costa Karanatsios και έχει αναλάβει την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων του.

Στη σημερινή ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας σας προβαίνετε σε δημοσίευμα με τίτλο « Συνελήφθη ο δράστης που γέμισε τους τοίχους και τις βιτρίνες της Κοζάνης με τη λέξη θρίλερ» υποδεικνύοντας τον πελάτη μας. Ενώ τελείται σε γνώση ότι ο πελάτης μας είναι αναλφάβητος και αλλεργικός σε αερολύματα τύπου σπρέι όπως και ότι απεχθάνεται το κόκκινο χρώμα λόγο παιδικού ψυχολογικού τραύματος (κοκκινουρία από υπερκατανάλωση παντζαρίων), εντούτοις προχωρείτε σε ένα τέτοιο αναληθές, κακοήθές και απεχθές δημοσίευμα που προσβάλει το ομώνυμο άσμα του Μ. Jackson. Αποτέλεσμα της πράξης σας είναι να κατακερματιστεί η ήδη πεσμένη λίμπιντο του πελάτη μας, η αύξηση της αρτηριακής πιέσεως του (5,6 της κλίμακας Ρίχτερ), η εμφάνιση φλεβίτι στον αυχένα και η ανάπτυξη τερηδόνας στον άνω αριστερό τραπεζίτη. Επιπροσθέτως η ψυχολογική κατάπτωση του πελάτη μας οδήγησε σε κακή διόγκωση των αρτοσκευασμάτων του ( ψωμιών, κουλουριών,τσουρεκιών κτλ) που απέκτησαν σφιχτή δομή, ξερή κόρα και ξινή επίγευση. Αποτέλεσμα ήταν η καταστροφή όλης της παραγωγής με κόστος (ταβάνι) 40.000€. για το οποίο επιφυλασώμεθα να διεκδικήσουμε νομικά μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ.

Με την παρούσα σας καλούμε να απέχετε από κάθε πράξη διάδοσης και αναπαραγωγής αναληθειών, ανακριβειών και μυθευμάτων ενώ εις γνώση σας επιχειρείται να κάνετε ζημιά στο λαμπερό πρόσωπο και εις το υπόλοιπο καλλίγραμμο σώμα του πελάτη μας. Όταν θα κληθείτε ενώπιον της δικαιοσύνης για τις συκοφαντίες σας θα αντιληφθείτε τι εστί «θρίλερ».

Σας υπενθυμίζουμε ότι η μη συμμόρφωση στην εκάστοτε εξωδίκου απόπειρα καταναγκασμού συμμόρφωσης ποινικού δικαστικού κώδικα αφού εξαναγκασμού ποινικού προκαταρκτικού πάντως εντολής μας δικαιώματος επισύναψης προφυλακισης και εκπομπής διοξειδίου

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς www.kozan.gr ου παπάς ου Ραγκαβέλας.

Οι πληρεξούσιοι δηκιγόροι

Σοφοκλής Αντίδικος κ. Συνεργάτες

13 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.