Διαδικτυακή εκδήλωση «Η έμφυλη βία στο χώρο εργασίας», την Τετάρτη 3 Μαρτίου

1 Μαρτίου 2021
11:09
Κανένα σχόλιο

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. διοργανώνουν την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00 – 19:30, διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η έμφυλη βία στο χώρο εργασίας».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων των Γυναικών. Πρόκειται για μία κοινή προσπάθεια των δύο φορέων να ανταποκριθούν στην ανάγκη στοχευμένης πληροφόρησης των γυναικών που υφίστανται τις δυσμενείς συνέπειες των διακρίσεων εξαιτίας του φύλου τους στους χώρους εργασίας τους.

Οι εισηγήσεις της εκδήλωσης θα έχουν τις εξής θεματικές:

  • Ο εργασιακός εκφοβισμός στο χώρο εργασίας (το φαινόμενο mobbing). Η εκδήλωσή του σε βάρος των γυναικών εργαζομένων. – Μαρία Κουφοπούλου, Νομικός ΙΝΕ/ΓΣΕΕ
  • Η έμφυλη βία στο χώρο εργασίας. Ο κριτικός προσωπικός χώρος και οι διαφορές αντιλήψεων στα φύλα. Πρακτικές αντιμετώπισης Σταυρούλα Παπανικολάου, Ψυχολόγος Συμβουλευτικού Κέντρου Δήμου Φλώρινας .

Για την εγγραφή σας (είναι υποχρεωτική) ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/ekdilosiFlorina

Eναλλακτικά, μπορείτε να απευθύνεστε για περισσότερες πληροφορίες στο Συμβουλευτικό Κέντρο Φλώρινας στο τηλέφωνο 2385024081 ή στο email [email protected] ή στο Γραφείο του Ινστιτούτου Εργασίας  Γ.Σ.Ε.Ε. στη Φλώρινα στο τηλέφωνο 2385046903 ή αποστολή email στο [email protected] .

*Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 και υπάγονται στον Άξονα Προτεραιότητας 10: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΚΤ)» και λειτουργούν συμπληρωματικά με την Πράξη: «Οριζόντιες παρεμβάσεις εθνικής εμβέλειας» για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών (ΕΠ «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα 2014-2020»).

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας

Κοντοπούλου 49, 53100, Τ: 23850 24081 FAX: 23850 24083.

email: [email protected]  blog: http:// womenaidflorina.blogspot.gr/

fb: https://www.facebook.com/ symvouleutikokentroflorinas

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.