kozan.gr: Σημερινή δήλωση Γ. Κασαπίδη για την εξέλιξη της πανδημίας: “146 τα ενεργά κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης – Αισθητή αύξηση και στην Π.Ε. Καστοριάς. Mας ανησυχούν οι δείκτες” (Βίντεο)

1 Μαρτίου 2021
12:38

Σημερινή δήλωση Γ. Κασαπίδη για την εξέλιξη της πανδημίας: “146 τα ενεργά κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης. Αισθητή αύξηση και στην Π.Ε. Καστοριάς”. Δείτε τι είπε αναλυτικά ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας.

 

 

22 σχόλια

  • Έλεγχος πουθενά…. Παντου χαμός…. Από άλλους νόμους έρχονται…. Αστυνομία σε καμία γειτονιά και σε κανένα χωριό….

  • Ασε μας ρε Κασαπιδη εχεις κουράσει
    εσένα περιμέναμε να μας πεις ανυπαρκτε…
    λες και δεν βλεπουμε δεν ξερουμε τι γινεται
    αντε πηγαινε στον κηπακο σου να ταισεις καμια κοτουλα ελαχιστε!

  • Οταν κατι παει στραβα στην κυβερνηση εχουμε αποτομη αυξηση κρουσματων και μετα εγκλεισμο,το ιδιο και στην περιφερεια Κοζάνης ερχεται εγκλεισμος για να ξεχασουμε την λιστα με τα μαγαζια. Εχουμε τσικνοπεμπτη,αποκριεσ οποτε τα προβατα πρεπει να μπουμε στο μαντρι με τον φοβο του κοροναιου. Ο πνευματικος δεν ειπε οτι δεν λεμε ψεματα.

    • Συμφωνώ και επαυξάνω! Μόλις ζορίζουν τα πράγματα για τους κυβερνώντες (βλέπε καταγγελίες για το φιάσκο των επιδοτήσεων στους ημετερους), ως δια μαγείας αυξάνονται και τα κρούσματα… Πάντως επιμένουν να μην ανακοινώνουν τα τεστ που γίνονται… Ένας σκέτος αριθμός κρουσμάτων δε λέει τίποτα

      • Μ’ αρέσει που συμφωνείτε κιόλας και τα βρίσκετε, κούνια που σας κούναγε και σένα και τον άλλο τον έξυπνο από πάνω. Τράβα αύριο έξω από ένα ιατρικό κέντρο που κάνουν τεστ, να δεις τι γίνεται και μετά λες πάλι τις ιστορίες σου. Λες όλοι αυτοί να μην έχουν δουλειά ή είναι κι αυτοί πρόβατα;

    • Σωστοτατος ο κύριος κασαπιδης δεν μας εκπροσοτευι σε τίποτα τις επόμενες εκλογές ούτε πρόεδρος στο χωριό σου δε θα βγεις

    • Τι το θελες φιλε μου ανωνυμε και το ειπες αυτο? Θα πεταχτουν τωρα ολα τα τρολακια που γλυφουν Κουλη
      και θα σε αρχισουν στις γνωστες μπαρουφες που γραφουν και σε μενα τοσο καιρο…

      Μην κοματικοποιεις την πανδημια…
      ο κυριακος πηρε εγκαιρα μετρα…
      εισαι ζαιος…
      εχουμε λιγοτερους νεκρους απ το βελγιο…
      εισαι ψεκασμενος συνωμοσιολογος
      κλπ κλπ…

      και γενικα οτι κατεβαζει η γκλαβα τους θα στο κοτζαρουν ως ταμπελα…αρκει να μη τους χαλασει το ηθικο πλεονεκτημα οτι δεν φταιει ποτε το αγαπημενο τους κομμα αλλα μονο ο πολιτης φταιει που δεν τηρει τα μετρα δηθεν.

    • Ή θα χτίσουν νοσοκομεία, θα φτιάξουν ΜΕΘ, θα προσλάβουν εκπαιδευτικούς και νοσηλευτές και θα αγοράσουν λεωφορεία ή θα μας κλείσουν μέσα.
      Μάντεψε τι θα διαλέξουν και πάλι.

    • Γιατί εσυ τι σκοπεύεις να κανείς την Αποκριά ? Θα να ανάψεις φανό , θα χορέψεις στην πλατεία ή θα κανείς παρέλαση με τον Φανό σου ?
      Ας σοβαρευτούμε και κυρίως να εμβολιαστουμε όταν έρθει η σειρά του καθενός μας για να κάνουμε του χρόνου την καλύτερη Αποκριά των τελευταίων δεκαετιών .

  • Ανησυχεί για μας ο ανύπαρκτος; Αυτός που δε ρώτησε πως ζούμε ένα χρόνο τώρα; Ο ανύπαρκτος πρώην βουλευτής ενός ανύπαρκτου κράτους; Κούνα λίγο το κεφάλι σου!!!!!

    • Έτσι ακριβώς τα έχει κάνει μη πω τι και πάλι εγκλεισμό ρε πάρτε το χαμπάρι δε σας πιστευι κανείς πια όσο και λάσπη να ρίχνετε λίγα τα ψωμιά σας!!!!!!!

  • γτ δεν λετε τιποτα για το φιασκο με το προγραμα νεων αγροτων? εβγαλαν σημερα την προδημοσιευση και δεν εχει κανενα μετρο για την περιοχη μας, ενω ειχαν πει θα το κανουν… απλα ντροπη , θα τρωμε φωτοβολταικα απο εδω και περα , ντροπη σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.