Δήμος Βοΐου: Πράξη ένταξης με τίτλο «Προμήθεια Στεγάστρων Στάσεων Λεωφορείων», στο Πρόγραμμα Φιλόδημος II του Υπουργείου Εσωτερικών

1 Μαρτίου 2021
13:24
Κανένα σχόλιο

Εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών, κατόπιν της σχετικής μελέτης που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία και υπέβαλε το Γραφείο Προγραμματισμού του Δήμου μας ,η πράξη με τίτλο «Προμήθεια Στεγάστρων Στάσεων Λεωφορείων» του Δήμου Βοΐου, στον άξονα προτεραιότητας « Κοινωνικές και Πολιτιστικές Υποδομές και Δραστηριότητες των Δήμων».

Πρόκειται για μία δράση συνολικού προϋπολογισμού ύψους 23.495,52 ευρώ .

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει την προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση επτά στεγάστρων τα οποία πρόκειται να τοποθετηθούν στα ακόλουθα σημεία των στάσεων της τοπικής συγκοινωνίας :

  • Κοινότητα Σιάτιστας (Θέση ΚΤΕΛ)

  • Κοινότητα Νεάπολης (Ανατολική είσοδος πόλης, περ. Γηπέδου)

  • Κοινότητα Δρυοβούνου (Κεντρική πλατεία, Κοινοτικό Κατάστημα)

  • Κοινότητα Πελεκάνου (Κεντρική πλατεία)

  • Κοινότητα Μικροκάστρου (Κεντρική πλατεία)

  • Κοινότητα Εράτυρας (είσοδος Κοινότητας)

  • Κοινότητα Καλονερίου (κεντρική πλατεία)

Με την υλοποίηση της παραπάνω δράσης πρόκειται να αναβαθμιστούν και να εκσυγχρονιστούν οι υφιστάμενες στάσεις των λεωφορείων στο Δήμο Βοΐου.

Η εν λόγω παρέμβαση μεταξύ άλλων πρόκειται να συμβάλει στην βελτίωση της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής και την μείωση της ταλαιπωρίας των Δημοτών που αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.