Δευτέρα 1 Μαρτίου: 13 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – 3 στην Π.Ε. Καστοριάς – Kανένα στις Π.Ε. Γρεβενών & Π.Ε. Φλώρινας – 1176 συνολικά στην χώρα

1 Μαρτίου 2021
17:34

 

Δευτέρα 1 Μαρτίου: 13 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – 3 στην Π.Ε. Καστοριάς – Kανένα στις Π.Ε. Γρεβενών & Π.Ε. Φλώρινας – 1176 συνολικά στην χώρα.

 

20 σχόλια

    • Επιτέλους ας κοιτάξει ο καθένας τη δουλειά Του. Γιατί πρέπει να έχουμε έναν αστυνομικό πάνω από το κεφάλι μας; δεν μπορεί ο καθένας να τηρήσει τα μέτρα μόνος του;

    • ρε μεγαλε κι αυτοι ανθρωποι ειναι τι αλλο να κανουν δηλαδη να καθεται σκοπιά ενας αστυνομος εξω απο καθε σπιτι???? ορισμενοι δεν σκεφτεστε καν πριν πεταξετε την κοτσανα σας. και κατι τελευταιο, δηλαδη πρεπει να συνεχισουμε ετσι κλεισμενοι μεσα για ακομη εναν χρονο? ελεος

    • Η αστυνομία μια χαρά την κάνει τη δουλειά της χαμενε όταν σε γράψουν όμως θα βγεις εδώ και θα τους βρίζεις νούμερο ε νούμερο

    • Η κοινωνία βράζει από τα ακραία αστυνομικά μέτρα και την αποτυχία των lockdown και κάποιοι επιμένουν στην αστυνόμευση και μόνο

      • Η κοινωνια βραζει,αλλα ο τσιπροκιο ειναι πισω 20 μοναδες απο τον μητσοτακη!!! Και ο τσιριζα λιγο πριν την διαλυση!!! Σε προσγειωσα ανωμαλα ε? Αλλο η πραγματικοητα και αλλο οι ευσεβεις ποθοι,τοσο απλα!!!

      • Ποια ακραία αστυνομικά μέτρα;;Και για να μην είναι η κοινωνία στα κάγκελα,ας τηρεί τα μέτρα από μόνη της χωρίς να χρειάζεται η απειλή των προστίμων.Για κάποιους ανεγκέφαλους την πληρωνει όλη η περιοχή.

    • Μια χαρα την κανει η αστυνομια την δουλεια της
      παρολο που ο Μιχαλακης που καποτε δεν προλαβαινε να διαβαζει τα μνημονια τα πρασσινα… προσπαθει επιμελως εδω και 1,5 χρονο να την μετατρέψει σε τσίρκο να πω? Σε καφενείο να πω? Σε κλητήρες να πω..? Κατι απο ολα αυτα τελος παντων…. παρολα αυτα μια χαρα κανουν την δουλεια τους οι ανθρωποι και αυτο το λέει η πλειοψηφια του κοσμου. Ψάξε καλύτερα στον εαυτό σου μηπως εσυ κανεις κατι το οποιο δεν το τηρεις είτε ηθελλημενα ειτε αθελα σου… που μπορει να διασπειρει τον ιο και ασε την αστυνομια κατα μερος. Δεν εχουμε Παττακο ουτε Παπαδοπουλο.. για να εχεις εσυ και ο καθενας που εχει ονειρωξεις με την αστυνομια ενα μπατσο εξω απ την πορτα σου η πανω απ το κεφαλι σου οκ? Μεγάλα παιδακια ειστε υποτιθετε εχετε μυαλουδακι και καταλαβαινετε καποια πραγματακια ο αστυνομικος εσυ περιμενεις να στο επισημανει?

  • Θα συμφωνήσω….όλο το Σαββατοκύριακο στην Πτολεμαΐδα γινόταν χαμός και οι αστυνομικοί περνούσαν από εκεί και δεν έκαναν τίποτα…ας τους διαλύσουν….δεν υπάρχει μήνυμα για να κάθεσαι στα πάρκα….και στην Κοζάνη επίσης τα ίδια…..

    • Δικιο εχεις για πτολεμαιδα.Εκει εξω απο τα μνηματα το σκ ηταν γεματο νεαρους να παιζουν 5×5.Δε μπορει η αστυνομια να περασει να τη διαλυσει τη μαζωξη?Αδιαφορια απο την αστυνομια και ανευθυνοτητα των πολιτων αυτης της πολης.Γελοιοι σε ολη την Ελλαδα καταντησαμε!

    • Αν το προβλημα σου ηταν επειδη καθονται στα παρκα οκ απο δω και περα να ειμαστε ολοι ορθιοι παντου να μην καθομαστε.
      Σαφως και δεν υπαρχει μηνυμα για να καθεσαι στα παρκα
      υπαρχει ομως η σωματικη ασκηση που οταν καποιος εχει βγει για τρεξιμο θα του απαγορεψεις εσυ η ο μπατσος να καθισει μετα στο παγκακι του να παρει μια ανασα?
      Γιατι γραφετε αρλουμπες? Για να εχετε απλα να πειτε κατι? Κι εγω εχω δει ανθρωπους να καθονται σε παγκακια σε διαφορα σημεια της πολης…και τους βλεπω με μασκα και με αποστασεις οπως πρεπει , συνεπως γιατι να διαλυθουν οπως εσυ ονειρευεσαι οτι το κανει η αστυνομια? Με αποστασεις και μασκες το λενε ακομα και οι ειδικοι δεν εχετε να φοβηθειτε κατι.
      Το θεμα ειναι να τηρουνται 3 βασικα πραγματακια σου λενε… μασκα αποστασεις και το χαρτι η το sms αν προτιμας.. που εισαι και τι κανεις και αυτο βεβαια ως ενα βαθμο για 1-2 ωρίτσες το πολύ και παντα μετακινηση εντος νομου.

      Αντε επιτελους κοψτε αυτες τις μπαρουφες γιατι εχετε κουρασει πραγματικα , ουτε γνωριζετε πως λειτουργουν τα μετρα και απλα γραφετε κατι μονο και μονο για να καταδιδετε και να κριτικαρετε τους αλλους που εσεις νομιζετε οτι παρανομησαν στο θολομενο σας μυαλο.

  • Αξιοσημείωτο είναι ότι η θετικότητα σήμερα έφτασε στο 6,5% αλλά το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ υπάρχουν 10 συνάνθρωποι μας διασωληνομενοι από 18 έως 39 χρονών και 1 παιδάκι κάτω των 17.
    10 συνάνθρωποι μας που μπορεί να είναι η αδερφή μας, ο αδερφός μας, το παιδί μας, ο σύζυγός, η σύζυγος, ο αγαπημένος, η αγαπημένη μας, ο φίλος, ο συμμαθητής , ο γείτονας! …
    Πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας τόσοι άνθρωποι σε αυτές τις ηλικίες

  • Και αναρωτιέμαι….αυτοί οι άνθρωποι που βγήκαν θετικοί όλοι άνεργοι είναι; δεν εργάζονται κάπου; σε σούπερ μάρκετ, σε τράπεζες, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, στο δημόσιο; Γιατί ακούμε σχολεία να κλείνουν αλλά όχι χώροι εργασίας;
    Που είναι η επιτήρηση και η απομόνωση των θετικών και των επαφών τους
    Μεγαλο θέμα κύριοι

  • λοιπον ο κοσμος εχει κουραστει αφανταστα εδω και εναν ολοκληρο χρονο και ψυχικα και σωματικα ενω πολλοι εχουν παθει μεγαλη οικονομικη ζημια, επομενως επισπευστε τους εμβολιασμους και αφηστε κατα μερους τα λοκνταουν και γενικως τα κλεισιματα, γιατι εαν συνεχισουμε ετσι για πολυ ακομα να ξερετε πως θα γινει εξεγερση! δεν αντεχεται αλλο αυτη η κατασταση! ημαρτον! φτανει πια

  • Αξιοσημείωτο είναι ότι η θετικότητα σήμερα έφτασε στο 6,5% αλλά το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ υπάρχουν 10 συνάνθρωποι μας διασωληνομενοι από 18 έως 39 χρονών και 1 παιδάκι κάτω των 17.
    10 συνάνθρωποι μας που μπορεί να είναι η αδερφή μας, ο αδερφός μας, το παιδί μας, ο σύζυγός, η σύζυγος, ο αγαπημένος, η αγαπημένη μας, ο φίλος, ο συμμαθητής , ο γείτονας! …
    Πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας τόσοι άνθρωποι σε αυτές τις ηλικίες

    • Προφανως και δεν υπαρχει λοκνταουν
      και καλα κανουν και ειναι εξω αν φορανε μασκα και τηρουνται τα μετρα πολυ καλα κανουν
      σου ειπε κανενας οτι θελουμε να βγαλουμε ριζες στους καναπεδες μας? Εχουμε και δουλειες , και εχουμε αναγκη και απο μια βολτα να ξελαμπικαρει το μυαλο απ την κλεισουρα. 1-2 ωριτσες το πολυ…
      εκτος αν εσυ το σουπερμαρκετ και την δουλεια τα θεωρεις διασκεδαση και λες οτι λενε και οι αλλοι ψεκασμενοι…οτι ολοι ειναι εξω και περνανε καλα δεν τηρουν τα μετρα και φταιει ο ενας και φταιει ο αλλος και μπλα μπλα μπλα μπλα…!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.