Εθιμοτυπικές επισκέψεις γνωριμίας πραγματοποίησε ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Σωτήριος Κορέλας

2 Μαρτίου 2021
12:00

Εθιμοτυπικές επισκέψεις γνωριμίας πραγματοποίησε ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Σωτήριος Κορέλας.

Αναλυτικά:

Στις 25-02-2021 και παρουσία του Συντονιστή Επιχειρήσεων Ηπείρου, Δ.Μ. & Νήσων Υποστράτηγο Δημήτριο Κοντογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ. Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο και τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλειο Γιαννάκη.

Στις 26-02-2021 δέχθηκε στο γραφείο του τον Βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη. Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο Θωμά Νέστορα.

Στις 01-03-2021 παρέστη στην τελετή αποφοίτησης Δοκίμων Πυροσβεστών 85ης εκπαιδευτικής σειράς στην Σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα.

Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος των Υπηρεσιών τους.

2 σχόλια

  • Και αυτες οι επισκεψεις νομιζει οτι ενδιαφερουν το λαο και τις κοινοποιει εδω κα μερες.Εδω δεν εχουμε μεροκαματο.

  • ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ;ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.