Tηλεφωνική έρευνα από τη ΔΙΑΔΥΜΑ, προκειμένου να καταγραφούν οι συνήθειες και οι τάσεις των κατοίκων της περιφέρειας σε θέματα διαχείρισης μικροποσοτήτων επικίνδυνων αποβλήτων

2 Μαρτίου 2021
13:29
Κανένα σχόλιο

 

Τις επόμενες μέρες η ΔΙΑΔΥΜΑ, θα διεξάγει τηλεφωνική έρευνα και στις τέσσερις Π.Ε. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να καταγραφούν οι συνήθειες και οι τάσεις των κατοίκων της περιφέρειας σε θέματα διαχείρισης μικροποσοτήτων επικίνδυνων αποβλήτων, που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι (καθαριστικά, χρώματα, μπαταρίες, φάρμακα κτλ). 

Η έρευνα θα διεξάγεται πρωινές και απογευματινές ώρες από υπάλληλους της ΔΙΑΔΥΜΑ, θα είναι ανώνυμη και θα διαρκεί περίπου πέντε λεπτά. 

Η παραπάνω δράση γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE IP CEI Greece (LIFE18 IPE/GR/000013) και τα αποτελέσματα της θα αποτελέσουν χρήσιμο στοιχείο για τη χάραξη περιφερειακής και γενικότερα εθνικής πολιτικής στον τομέα αυτό. 

Παρακαλούμε όσοι από τους κάτοικους της περιφέρειας επιλεχθούν τυχαία, να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους, προκειμένου να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα και να γίνει καλύτερος ο σχεδιασμός του συστήματος διαχείρισης των αποβλήτων αυτών.

Επίσης, το ερωτηματολόγιο είναι αναρτημένο στον παρακάτω σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBEJy12UTS5YjIpe03FPFrEOVW5QIZ932eULqoB2HC6LfLVA/viewform?usp=sf_link στο site της ΔΙΑΔΥΜΑ (https://diadyma.gr/ ΝΕΑ – ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΟΙΝΟΥ) και όσοι επιθυμούν μπορούν να το συμπληρώσουν ηλεκτρονικά. 

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνιση είναι 24610 45531-33 .

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.