kozan.gr: Κι άλλος εργαζόμενος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης καταγγέλλει εργασιακή τρομοκρατία/εκφοβισμό από την προϊσταμένη του εν λόγω Νομικού Προσώπου του Δήμου Κοζάνης (Βίντεο)

2 Μαρτίου 2021
14:38

 

Σε συνέχεια των καταγγελιών της κας Μανεδάκη (δείτε εδώ) κι άλλος εργαζόμενος (ο κ. Χαρσώνης Ιωάννης) στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης καταγγέλλει εργασιακή τρομοκρατία/εκφοβισμό από την προϊσταμένη του εν λόγω Νομικού Προσώπου του Δήμου Κοζάνης.

25 σχόλια

  • Αν αυτό το χαρτί δεν καλύπτετε νομικά Πολύ καλά σε είπε να πας στη δουλειά σου . Αν είναι δυνατόν να θεωρείς επίθεση ότι σε είπε να έρθεις για δουλειά.

  • Ότι να είναι εάν δεν σου αρέσει μπορείς να παραιτηθεις και να πας στον ιδιωτικό τομεα.Υπαρχει και δικαιοσύνη γιατί φωνάζεις τα κανάλια και δεν πας στα δικαστήρια να δικαιωθείς;

  • Είναι καιρός πλέον που όχι μόνο οι υπάλληλοι να καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά αλλά και οι πολίτες να βγαίνουν δημόσια, όχι στα καφενεία, να καταγγέλλουν συμπεριφορές δημοσίων υπαλλήλων!!

  • Μειωμένο ωράριο λίγο υγείας έχουν μόνο τα άτομα με αναπηρία ποσοστού άνω του 67% από πιστοποίηση των ΚΕΠΑ

  • Ελληνικο δημόσιο . Οταν πριν μερικά χρόνια ήταν μια πορεία στη Θεσσαλονίκη οι μπαχαλακιδες φοιτητές φώναζαν ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΙΑ ΧΩΡΕΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ερωτο κάποιον τη σημάνει αυτό η απάντηση Θελουμε δουλειές να πειγε ούτε οταν. Πάρουμε να φεύγουμε όποτε θελουμε και όχι αφεντικά . Βγάλτε συμπερασμα λογηκη από νεοέλληνα

  • οι θέσεις εξουσίας να αφορούν μόνο την ιδιότητα που έχουν αναλάβει κ να επιτελούν το αντίστοιχο έργο τους!!!

    • ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝ ΠΑΣ…ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ..ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!ΚΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ????

  • Τι προβλέπεται σχετικά από τον υπαλληλικό κώδικα;
    Πρέπει να εφαρμοσθούν οι σχετικές διατάξεις;
    Ποιος είναι υπεύθυνος σε μια υπηρεσία για την τήρηση των προβλεπόμενων από το τον νόμο για την εύρυθμη λειτουργία της;

  • Πέρασες καλά 40 χρόνια βολένε θες και μειωμένο ωράριο εμαθες και τα εργασιακα πήγαινε να δουλέψεις στον ιδιώτη να δεις τι γλύκα χαραμοφάει.

  • Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του εδώ μέσα.
    Από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε, δεν έχετε το δικαίωμα να μιλάτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.