Επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου στην Π.Υ. Καστοριάς

2 Μαρτίου 2021
15:16
Κανένα σχόλιο
Η βελτίωση των υποδομών και των κτηριακών εγκαταστάσεων, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής Καστοριάς, αποτελεί πάγιο αίτημα διοίκησης και προσωπικού εδώ και πολλά χρόνια.
Αφουγκραζόμενη πλήρως τις ανάγκες που υπάρχουν και σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Πυροσβεστικού Σώματος καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις καταλληλότερες συνθήκες για την εύρυθμη λειτουργία όλων των υπηρεσιών.
➡️Για το λόγο αυτό θα προβούμε σε εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης υπαρχουσών δομών καθώς και στην κατασκευή καινούργιων, όπου κρίνεται απαραίτητο.
Μετά και την πρόσφατη επίσκεψή μου στην περιοχή είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι προχωρούν :
✔️η κατασκευή προέκτασης στεγάστρων για τα πυροσβεστικά οχήματα στον αύλειο χώρο
✔️οι εργασίες για τη διαμόρφωση γραφείων
✔️η συντήρηση στο χώρο του κέντρου ψυχαγωγίας του προσωπικού καθώς η υγρασία και οι φθορές δεν επιτρέπουν τη χρήση του
Το ενδιαφέρον για τον τόπο μου είναι έκδηλο και το εκφράζω εμπράκτως, όπου απαιτείται.
Για την Καστοριά που μας αξίζει !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.